Starlight Media отримала Effie Awards Ukraine

15 грудня відбулася церемонія нагородження Effie Awards Ukraine 2021, де були оголошені найефективніші кампанії у сфері маркетингових комунікацій, а також визначені кращі команди з маркетингу в Україні.

Команда маркетингу Starlight Media отримала найвищий бал серед конкурентів і визнана кращою у номінації The best marketing team in media. За перемогу в номінації також змагалися Медіа Група Україна та 1+1 media. Високий результат Starlight Media забезпечили усі індустріальні нагороди, отримані командою маркетингу раніше, і незалежна оцінка експертів.

«Найавторитетніша нагорода в галузі маркетингових комунікацій – це результат спільної роботи маркетингових команд, продюсерів проєктів і лідерів каналів. Пишаюся своєю командою, вдячна усім колегам і партнерам всередині медіагрупи й ззовні. Starlight Media вчергове довела, що є безумовним лідером медіаринку, в якого найкраща команда. Адже телеканал ICTV – перша кнопка України, СТБ є лідером росту і входить у ТОП-3 найрейтинговіших телеканалів країни, а Новий канал – лідер серед молоді. Ми багато зробили у 2021 році, але у 2022 на нас чекають нові завдання із зірочкою. Окремо вдячна Effie Awards Ukraine за неупередженість, заохочення професіоналів у сфері маркетингу і сприяння розвитку галузі», – прокоментувала Олена Мартинова, маркетинг-директорка Starlight Media.

Нагадаємо, медіагрупа Starlight Media є володаркою золота Promax Awards Europe за логотип серіалу «Козаки. Абсолютно брехлива історія» (ICTV), срібла Promax Awards Global за редизайн телеканалу СТБ, а також 15 нагород Ukrainian Design: The Very Best Of 2021. Це роботи, зроблені для оформлення ефіру, програм та серіалів телеканалів ICTV, СТБ і Нового. Зокрема: графіка СТБ; логотип ТВ-програми, типографіка ТВ-проєкту, промокампанія ТВ-програми, дизайн титрів серіалу «Козаки. Абсолютно брехлива історія»; ефірна графіка СТБ; дизайн титрів серіалу «Перші ластівки. Zалежні»; типографіка ТВ-проєкту, початковий ролик ТВ-програми програми «Антизомбі»; моушн графіка титрів заходу дизайн-бюро Starlight Media і дизайн сцени Starlight Scenery.

Effie Awards Ukraine – щорічна найавторитетніша нагорода в галузі маркетингових комунікацій в Україні. Effie відзначає ефективність у всьому світі – понад 50 програм на глобальному, регіональному та національному рівнях. У 2021 році до складу журі Effie Awards Ukraine увійшли понад 240 фахівців рекламно-комунікаційної індустрії. Всі конкурсні роботи пройшли відбір у три етапи суддівства. В цьому році конкурсна програма включала 77 категорій. До фіналу пройшло 154 заявок у 49 категоріях.

191
Starlight Media
Україна