Як створювати стильні чорно-білі інтер’єри?

У видавництві ArtHuss поповнення тематики книг про дизайн інтер’єру. До друку готується книга дизайнерки Гіларі Робертсон «Монохромна оселя. Вишукані інтер’єри в чорному та білому», що охоплює різні стилі: від мінімалізму до еклектики.

Авторка книги Гіларі Робертсон почала свою кар’єру як журналістка, спершу вона писала про моду і дизайн, проте зрозуміла, що їй більш цікаво досліджувати інтер’єри. А саме те, як зробити їх гармонійними та сильними, тож разом з Canvas Home та Bloomist вона створювала елементи декору. 

Темою книги «Монохромна оселя» стали чорно-білі інтер’єри: вона прагне розвінчати міф про те, що це нудно та не дає простору для фантазії. Гіларі Робертсон описує невеличкі деталі, які роблять монохромні інтер’єри більш привабливими і те, як всього два кольори можуть пасувати не лише мінімалістичним та модерним інтер’єрами, але й класичним чи еклектичним.

У першому розділі «Монохромної оселі» Гіларі Робертсон аналізує п’ять різних монохромних палітр та демонструє мудборди, які створять різні ефекти у дизайні: біле та чорне, різноманіття сірого, відтінки світлого, темні барви та усі ці поєднання. 

Далі авторка представляє різні підходи до створення дизайну: з акцентом на темному чи світлому, залежно від типу кімнат і ваших вподобань. Гіларі Робертсон відвідує надихаючі оселі художників, архітекторів та дизайнерів по всьому світу: Лондон, Париж, Копенгаген, Швеція, Нью-Йорк. Читачі поглянуть, як у різних країнах ставляться до монохромних інтер’єрів та які засоби декорування використовують, щоб зробити такі простори максимально унікальними та неповторними.

Книга буде корисною як дизайнерам, щоб поповнити свою галерею візуальних образів та ідей, так і усім, хто планує ремонт чи просто хоче декорувати уже існуючі інтер’єри. 

«Монохромна оселя» вже доступна для попереднього замовлення зі знижкою на сайті видавництва.


  • Купуйте новинку за передзамовленням для перших щасливчиків
  • Отримайте гарантовану знижку 15% за промокодом cases
1008
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно