1+1 media school відкриває два грантових місця на курс «Контент-мейкер: нове ТВ шоу «Твій день»

Минулого тижня команда 1+1 media school розпочала прийом заявок на навчальний курс «Контент-мейкер: нове ТВ шоу «Твій день», який стартує у квітні 2021 року. Студенти курсу матимуть можливість навчатися в реальному часі на реальному кейсі, залучившись в проєкт «Твій день» — перше в Україні денне шоу у форматі інфотейнмент, яке скоро транслюватиметься в ефірі телеканалу 1+1.

Крім цього, 1+1 media school анонсує 2 грантових місця для студентів, які отримають змогу навчатися на курсі безкоштовно. Відбір студентів відбуватиметься за конкурсною основою. 

Щоб взяти участь у конкурсі, необхідно: 

  • написати пост-есе на тему: «Чим я можу бути корисний ТБ?», 
  • розмістити публікацію на своїй відкритій сторінці в Instagram з відміткою акаунтів проєкту «Твій день» (@tviyden_official) та 1+1 media school (@school1plus1), 
  • додати хештеги #твійдень, #1plus1mediaschool, #навчання_в_прямому_ефірі.

Першого переможця гранту буде визначено за найбільшою кількістю вподобань публікації-есе в Instagram, а другого переможця оберуть кураторка курсу та директорка департаменту ранкового мовлення 1+1 Юлія Жмакіна разом з продюсером нового шоу «Твій день» Єгором Гордєєвим.

Ми вже бачимо, що інтерес до курсу серед аудиторії школи зростає з кожним днем, а це означає, що конкуренція за місце буде шаленою. Тому продюсери шоу, спільно з командою 1+1 media school, вирішили розіграти два грантові місця на безкоштовне навчання серед охочих. Переможці цього міні-конкурсу завдяки знанням і мотивації зможуть не просто безкоштовно навчатися та працювати над новим шоу в рамках курсу, а й в подальшому отримати шанс працевлаштуватись на ТБ. Все, що потрібно — якнайкраще описати своє бажання долучитися до курсу. 

Єгор Гордєєв, головний продюсер шоу «Твій день»

Для нового курсу, який стартує 9 квітня 2021 року, медіашкола шукає креативних людей, які готові вийти за рамки соцмереж і створювати новий контент для телебачення. З першого заняття майбутні студенти будуть не лише навчатись і здобувати практичні навики, а й стануть повноцінними учасниками розробки нового шоу. До того ж, відеоблоги про навчання студентів, які щотижня виходитимуть в соцмережах 1+1 media school, — це унікальна можливість для глядачів спостерігати за залаштунками проєкту.

Найкращі студенти курсу матимуть можливість після навчання потрапити в команду шоу «Твій день».

«Твій день» — перше в Україні денне шоу у форматі інфотейнмент. У новому проєкті, який буде виходити в ефір по буднях на телеканалі 1+1, глядачі разом з ведучими та запрошеними гостями і експертами зможуть прожити головні події дня, у легкому і невимушеному форматі дізнатись деталі, почути поради та обговорення у студії. Ведучими проєкту стануть українські зірки, імена яких поки тримаються у таємниці.


Джерело: прес-реліз.

665
CASES
Україна, Київ
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно