1+1 media school запускає оновлений курс «Продюсер Big Entertainment Shows»

1+1 media school спільно з командою Департаменту виробництва великих розважальних шоу запускає курс «Продюсер Big Entertainment Shows» за оновленою програмою. 

Зокрема, курс передбачатиме як онлайн, так і офлайн формат. Крім цього, команда викладачів поповнилася новими відомими представниками креативних індустрій. Серед зіркових експертів з студентами курсу працюватимуть: Алан Бадоєв, режисер, кліпмейкер та продюсер; Валерія Гузема, засновниця і креативна директорка ювелірного бренду Guzema Fine Jewelry; Іван Фролов, дизайнер, засновник та креативний директор бренду FROLOV; Катерина Кухар, прима-балерина Національної опери України, членкиня журі шоу «Танці з зірками»; Олексій Нілов, головний редактор L’Officiel Hommes UA; Ірина Горова, продюсерка MOZGI Entertainment.

Протягом навчання, яке триватиме майже півтора місяця, студенти матимуть змогу пізнати весь процес створення розважальних шоу − від стадії обговорення ідеї до продакшену, кастингу, та підготовки прямого ефіру. Також учасники курсу дізнаються про важливі деталі шоу, такі як підбір музики, робота з зірками, рекламні інтеграції та бізнес складові шоу.

Також у межах курсу буде можливість відточити всі набуті знання та навички на знімальному майданчику і повністю зануритись в процес створення телешоу. Студенти зможуть практикуватись і спробувати свої сили за наставництва викладачів з команди творців шоу «Танці з зірками», «Голос країни», «Маскарад», «Ліпсінк Батл».

«Ми дуже натхненно готували оновлену програму, адже останні роки саме курс за кураторства Володимира Завадюка є одним з найпопулярніших серед студентів школи. Відтепер на курсі буде ще більше практики, ще більше спікерів та освітніх пропозицій для студентів. Також ми пропонуємо онлайн-формат проходження курсу і з досвіду минулих років очікуємо, що до навчання доєднаються охочі з різних куточків світу. Пишаємось випускниками курсу, які тепер створюють найпопулярніші розважальні шоу на телеканалі 1+1», − розповідає Юрій Білокур, керівник 1+1 media school.

«Створюючи Big Entertainment Shows 1+1, ми співпрацюємо з багатьма топовими представниками креативного кластера не лише України, а й світу. Така синергія дозволяє нашим адаптаціям традиційно входити в перелік кращих як за професійною оцінкою форматників, так і глядацькою любов'ю. Не буде перебільшенням сказати, що наша команда володіє унікальним досвідом створення великих розважальних шоу та їх продюсування, тому залюбки ділитимемось знаннями та навичками в межах курсу. Крім цього, впевнений, що зіркова команда курсу, яку я запросив долучитися до навчання, надихне студентів на нові звершення», − коментує Володимир Завадюк, керівник департаменту Big Entertainment Shows 1+1, а також креативний продюсер проєктів «Танці з зірками», «Голос країни», «Голос. Діти», «Ліпсінк Батл» та «Маскарад».

Курс «Продюсер Big Entertainment Shows» стартує 25 серпня, детальніше з програмою можна ознайомитись на сайті медіашколи.

Довідка

1+1 media school – освітній проєкт групи 1+1 media, заснований у 2013 році. За цей час школа стала амбасадором медіаосвіти в Україні, надаючи якісні й унікальні знання в галузі ТВ-бізнесу студентам з різних куточків світу. Головна мета проєкту – допомагати охочим отримати необхідні навички для подальшої самореалізації у медійних професіях. Тренери 1+1 media school – кращі фахівці 1+1 media, а також провідні експерти креативної індустрії України, що спеціалізуються на створенні контенту.

1184
1+1 media
Україна
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно