«1+1» представив оновлений дизайн каналу до 25-річного ювілею

У День Незалежності України, 24 серпня, канал «1+1» провів глобальний редизайн та представив глядачам оновлене візуальне оформлення ефірної графіки. Редизайн став частиною кампанії до 25-річного ювілею, який «1+1» відзначає в цьому році.

Над проєктом працювала команда маркетингу «1+1» під керівництвом Наталії Вовк.

«Оновлений дизайн став своєрідним подарунком всім глядачам до 25-річчя каналу. Нове візуальне оформлення стало не тільки більш динамічним і сучасним, але і більш зрозумілим і зручним для глядача. Ми зробили яскравий візуальний ряд, щоб провести телеглядача по величезній кількості різноманітного контенту, який представлений на «1+1» — це новини, інформаційно-розважальні проєкти, великі шоу, серіали, реаліті, художні фільми та спецпроєкти», — розповідає директор з маркетингу «1+1» Наталія Вовк.

Основною метою оновлення візуального оформлення стало показати різноманітність контенту на «1+1» і познайомити глядача з усіма програмами і проєктами каналу. В якості основної концепції редизайну команда обрала «безшовність» і «багатошаровість» контенту: глядач в ефірі постійно переміщається по різним продуктам і жанрами.

Головною особливістю нового візуального оформлення ефіру стали динамічні фони з букв, які автоматично генеруються з назви продукту. А елемент логотипу «плюс» тепер виступає в якості навігатора-провідника по ефіру, допомагаючи побачити всю потрібну інформацію про поточну програму або анонс наступної.

Джерело: 1+1 media

1404
CASES
Україна, Київ
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно