10 кейсів українських цифрових продуктів: у червні відбудеться CASES: Product Design

Цифровізація стає всюдисущою і захоплює нові й нові індустрії: перевезення, медицину, продажі, довіз товарів, освіту, замовлення їжі та навіть саму державу. І, слід зазначити, в Україні останнім часом вона набирає ще більших обертів, як на державному рівні, так і буквально в кожній галузі.

17 червня відбудеться онлайн-конференція CASES: Product Design 2021.

Ми віримо у цифрову трансформацію, і вважаємо, що в Україні є багато сильних проєктів та команд, досвід яких захоплює і надихає. Тож ми вирішили присвятити конференцію їхнім кейсам!

Фахівці з Міністерства цифрової трансформації України, Reface, WIX, Sensorama Lab, GlobalLogic, FFFACE, MEGOGO, Креативної Практики та Parimatch Tech ділитимуться досвідом створення цифрових продуктів.

Всі доповіді пройдуть у форматі кейс-стаді. Тобто, доповідачі будуть ретельно розбирати кожне завдання, процес його виконання та отримані результати.

Конференція відбуватиметься онлайн з прямою трансляцією з київського креативного простору PMHUB.

Після закінчення трансляції учасники отримають запис конференції і зможуть переглядати його в зручний для себе час.

Ціна на конференцію 2 100 грн, але до 1 травня діє ціна для ранніх пташок — 700 грн. А для команд передбачена можливість придбати корпоративний доступ до конференції.

Реєстрація та детальна інформація доступна на сторінці заходу.

Партнер з розміщення та зйомки заходу: PMHUB — технічно-досконала івент-арена для проєктів без кордонів. PMHUB акумулює найкращий досвід та освітньо-розважальні проєкти у трьох напрямках — бізнес, інновації та спорт, щоб створити унікальний досвід.

791
CASES
Україна, Київ
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно