10 міст за 2 місяці: SoftServe запустив роудшоу для пошуку ІТ-талантів по всій Україні

SoftServe, найбільша глобальна ІТ-компанія з українським корінням, запустила власне роудшоу десятьма містами України, щоб познайомитися з локальними ІТ-спеціалістами наживо, поділитися технічною експертизою та розказати про можливості для фахівців.

Роудшоу стартує 8 серпня з Полтави та відбудеться ще у дев'ятьох обласних центрах України: Запоріжжі, Вінниці, Тернополі, Одесі, Хмельницькому, Житомирі, Луцьку, Ужгороді та Сумах. Вже зараз у цих містах працюють понад 200 спеціалістів компанії. На заходах вони зможуть поспілкуватися наживо, поділитися своїми ремоут-історіями, а також поговорити про технології.

Поглибити свою експертизу, послухати технічні лекції на різноманітні теми від DevOps до програмування на PHP запрошують й місцевих ІТ-фахівці. За бажанням вони зможуть також проконсультуватися щодо можливостей роботи в SoftServe та пройти технічне інтерв’ю, оскільки компанія розширяє свою географію та готова співпрацювати зі спеціалістами зі всієї України.

«Усього в Україні понад 213 тисяч ІТ-фахівців, при цьому в Києві працює майже половина. Проте талановиті розробники є всюди, а з поширенням віддаленого формату роботи кожен спеціаліст у своєму місті може приєднатися до створення інновацій глобального масштабу у SoftServe. Ми прагнемо познайомитися з фахівцями за межами наших основних локацій та обмінятися з ними досвідом, саме тому запускаємо роудшоу. Цим плани SoftServe не обмежаться — ми вже розглядаємо можливість відкриття найближчим часом нових коворкінгів та офісів SoftServe у низці українських локацій», — коментує старший віце-президент Global Talent Operations у SoftServe Костянтин Пилипчук.

Проєкт роудшоу триватиме 2 місяці та закінчиться у Сумах 3-го жовтня. Заходи відбуватимуться за попередньою реєстрацію, а як пройшла кожна зустріч, цікаві факти та плани розвитку, компанія показуватиме у своєму youtube-каналі.

Довідка

SoftServe — найбільша глобальна ІТ-компанія з українським корінням, що працює у сфері розробки програмного забезпечення та надання консультаційних послуг. SoftServe є однією з найбільших компаній-розробників програмного забезпечення у Центральній та Східній Європі та входить до переліку найбільших сервісних ІТ-компаній України. Понад 10 000 співробітників працюють у 38 офісах, що розміщені від Сан-Франциско до Сінгапуру. Головні офіси компанії розташовані у Львові та Остіні (штат Техас, США). Розробницькі центри компанії знаходяться у Львові, Києві, Дніпрі, Харкові, Рівному, Івано-Франківську, Чернівцях, Софії (Болгарія) та Вроцлаві, Білостоку, Глівіце та Варшаві (Польща).

Компанія працює над понад 1200 активними проектами для клієнтів у країнах Північної Америки, ЄС, та Азії. Клієнтами SoftServe є такі компанії як IBM, Cisco, Panasonic, Cloudera, Henry Schein, Spillman Technologies та ін. SoftServe є партнером Google Cloud Platform, Amazon Web Services, Microsoft Azure та інших великих технологічних компаній. 

894
SoftServe
Україна
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно