13 українських проєктів увійшли до довгого списку архітектурної премії ArchDaily

13 українських архітектурних проєктів увійшли до довгого списку премії ArchDaily, Building of the Year 2023.

ArchDaily — архітектурне онлайн-видання, засноване у 2008 році, яке проводить щорічний конкурс серед світових архітектурних проєктів, що змагаються в 15 номінаціях. Переможців обирають читачі видання.

Українські проєкти увійшли до восьми номінацій із 15. За них можна проголосувати до 15 лютого. Після цього сформують короткі списки, а 23 лютого оголосять переможців.

Ось, які роботи претендують на перемогу в конкурсі:


1. House Among The Pines / ArchObraz є претендентом на премію у номінаціях Best Applied Products та Houses. Проголосувати за нього можна тут.

2. У цих самих двох номінаціях представлений Residence in the Garden of Rocks / Palamarchuk Architects. Підтримати проєкт можна тут.

3. Chernobyl Journey Exhibition від balbek bureau став претендентом у номінації Cultural Architecture. Проголосувати за проєкт можна за посиланням.

Відразу 5 проєктів увійшли до довгого списку у номінації Hospitality Arhitecture:

Pizzeria Pomidoros BT від Paliychuk Olga Design, Taiu Ice Cream Shop від Sivak+Partners Studio, Grand Emily Hotel Lobby від YOD Group, Deep Bar від YOD Group та 128 Comfort Town Coffee Shop від berezen studio.

Серед інших українських проєктів, які відзначило видання: Kerala House від SHOVK, Wood and Glass Villa від Karlikova Architects, Virgin Izakaya Bar Odesa від Yodezeen, Inventor Landscape від KYB Architects та простір, який увічнює пам’ять про Небесну Сотню Memorial to the Heavenly Hundred Heroes від Guess Line Architects.

Джерело: The Village 

551
CASES
Україна, Київ