14 кейсів українських цифрових продуктів: опубліковано запис конференції CASES: Product Design

У червні креативна платформа CASES провела онлайн-конференцію CASES: Product Design 2021, в межах якої у форматі кейс-стаді представники MEGOGO, Мінцифри, Reface, Wix та інших провідних українських продуктових команд ділились досвідом створення продуктів. Тепер став доступним запис події. 

Кожна доповідь на CASES: Product Design 2021 — кейс-стаді конкретного проєкту з докладним розбором всього процесу: від формування задачі до втілення ідеї в життя і отримання фактичних результатів.

Запис конференції містить 14 доповідей з розбором кейсів від фахових команд з Міністерства цифрової трансформації України, Reface, WIX, Sensorama Lab, Genesis, GlobalLogic, FFFACE.ME, MEGOGO, Креативної Практики, Doc.ua, Readdle, Work.ua та Parimatch Tech.

Програма охоплює теми з продуктового дизайну в державному секторі, VR-тренажерів для розвитку професійних навичок, доповненої реальності для створення Phygital-продуктів у Fashion, A/B тестування у редизайні, розробки платформи онлайн-освіти і мобільних застосунків і, навіть, як зробити процес розробки дизайну зручним для всіх у компанії.

CASES: Product Design 2021 буде цікавою:

  • ІТ-командам.
  • Продуктовим командам, фахівцям та компаніям.
  • Відділам цифровізації бізнесів.
  • Стартапам.
  • Та, звісно, всім, хто цікавиться темою цифровізації та продуктів.

До перегляду запис доступний на сторінці конференції.

Партнер з розміщення та зйомки CASES: Product Design 2021: PMHUB — креативний простір у центрі Києва для проведення заходів будь-якого формату для бізнесу, IT, Gaming та Entertainment. 

812
CASES
Україна, Київ
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно