​​2020 Ukrainian Young Book Design Awards оголосив переможців

У 2019 році видавництво «Основи» разом зі студією L / Y (колишня Hooga.design) започаткували міжнародний конкурс книжкового дизайну Ukrainian Young Book Design Awards. Цього року конкурс зібрав майже 400 учасників з 13 країн, серед яких: Україна, Польща, Чехія, Австрія, Португалія, Німеччина, Італія та інші.

П'ятеро відомих українських ілюстраторів та дизайнерів, а також суддів UYBDA — Сергій Майдуков, Варвара Перекрест, Ольга Жук, Антон Борзов та Ольга Протасова — у серпні визначили шортлист 20 найкращих дизайнерів у наступних конкурсних категоріях:

  • концепт книги,
  • верстка книги,
  • ілюстрація,
  • обкладинка книги.

Завдяки підтримці Українського Культурного Фонду, ми створили унікальну онлайн-виставку з роботами усіх 20-ти фіналістів. Виставка не тільки знайомить з роботами конкурсантів, а й містить більше інформації про сам конкурс. Вебсайт виставки реалізували Chogo.agency.

І зараз ми надзвичайно раді оголосити чотирьох переможців із кожної вищезгаданої категорії, а також одного з них, який отримає Гран-прі UYBDA 2020 та грошову винагороду у 500 євро.

Переможці UYBDA 2020:

Гран-прі у конкурсі та головний приз (500 євро) отримує Тетяна Калюжна (The Beginner's Guide to Depression).

Довідка

Цей конкурс мав успіх і став щорічним. І в 2020 році відбір робіт проводився з 24 січня по 10 травня. Згідно з умовами конкурсу, один учасник може подати необмежену кількість заявок у різних категоріях. Усі учасники можуть вільно обирати будь-яку тему для своїх концепцій чи ілюстрацій. Надіслані роботи не повинні використовуватися у вже існуючих книжкових проектах до моменту подання. У конкурсі можуть брати участь усі від 14 до 30 років, незалежно від їхньої спеціалізації, національності чи країни проживання. Участь в UYBDA є безкоштовною. Більше деталей є на сайті.

851
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно