30 років в кіно: MEGOGO запустив канал із кінострічками, створеними за роки української незалежності

До 30-ї річниці Незалежності України медіасервіс MEGOGO запускає власний інтерактивний канал із кіносеріальним контентом, створеним за останні 30 років. Канал [М] Україна 30 років цілодобово пропонуватиме фільми, серіали, мультфільми й навіть документальне кіно.

Канал розраховано на різні вікові категорії. Редакційна команда медіасервісу підготувала ранковий показ мультфільмів для найменшої аудиторії, а для більш старшої – відібрала фільми, що йтимуть у денну й вечірню годину.

Серед фільмів, що показуватиме канал: «Кіборги», «Додому», «ЮКІ», «Поводир», «Інфоголік», «Заборонений» та багато інших. Із серіалів: «Великі вуйки», «Прибулець», «Школа» тощо. Серед мультфільмів: «Пригоди Котигорошка та його друзів», «Зерно», «Коза-дереза» та інші.

«За 30 років української незалежності змінилось чимало. Разом із тим примножувалось та розвивалось кіновиробництво в країні. Інтерактивний канал [М] Україна 30 років створений, в першу чергу, для того, аби показати, що українське кіно у жодному разі не поступається закордонним прем’єрам. Вітчизняний контент показує нашу історію, наші звички та талант української креативної індустрії. Впевнені, що наш користувач зможе вкотре у цьому переконатися», — розповідає Іван Шестаков, директор зі стратегічного розвитку MEGOGO.

Канал [М] Україна 30 років вже доступний користувачам передплати «ТБ і Кіно: Максимальна».

Канал [М] Україна 30 років – один із власних інтерактивних каналів MEGOGO. Кожен такий [М] канал має власний тематичний плейлист та функціонал, що включає паузу, перемотування назад чи вперед, можливість обрати контент як із архіву, так і з подальшого «ефіру», функцію обрання звукової доріжки чи субтитрів.

Зазначимо, наразі медіасервіс MEGOGO має найбільшу кількість контенту із наявною українською звуковою доріжкою.

1018
MEGOGO
Україна
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно