8 причин долучитись до Інкубатора креативних професій зараз

Інкубатор креативних професій — це унікальна програма підготовки фахівців, яка не обмежується лише навчанням.

Командна робота над реальними проєктами, побудова портфоліо, зустрічі з менторами та рекрутерами та ще багато цінних форматів… Усе це очікує на резидентів вже з наступного місяця!

Якщо ще не встигли зареєструватися, гортайте матеріал, занотовуйте 8 причин, чому це варто зробити та долучайтеся за посиланням!

1. Робота над реальними проєктами та викликами

Ключова мета Інкубатора — надати фахівцям можливість попрацювати в команді над реальними проєктами та отримати в портфоліо готові проєкти.

2. Зустрічі з експертами та рецензії напрацювань

Резидентство в Інкубаторі є аналогом реальної роботи. Тож тут усі ваші напрацювання рецензуватимуть досвідчені фахівці з українських та міжнародних компаній. А ще вони регулярно проводитимуть зустрічі з резидентами та ділитимуться своїм досвідом.

3. Індивідуальна карта розвитку

На початку свого шляху в Інкубаторі кожен резидент отримає індивідуальну карту розвитку, яка буде враховувати його цілі, слабкі місця та конкретні кроки, що допоможуть з ними попрацювати та посилити свої навички.

4. Повний доступ до наших курсів

Паралельно з роботою над проєктами, ви зможете проходити курси від Креативної Практики та завдяки цьому ще більше посилювати свою експертизу.

5. Клуб розмовної англійської щосуботи

Для того, аби резиденти могли вільно спілкуватися з майбутніми замовниками, ми проводитимемо спеціалізовані розмовні клуби на теми дизайну, кар’єри та ділового спілкування.

6. Зустрічі з рекрутерами та HR-ами

Крім того, окрема частина резидентства буде присвячена взаємодії з рекрутерами. Вони консультуватимуть фахівців щодо пошуку роботи, взаємодії з компаніями та успішного працевлаштування.

7. Супровід зі створення резюме та портфоліо

Аби підсумувати увесь здобутий досвід в конкретні інструменти, ми допоможемо резидентам оформити якісне резюме та портфоліо, що працюватиме на їхню кар’єру.

8. Закрита спільнота резидентів

Наостанок участь в Інкубаторі — це про незамінний досвід роботи в команді, нові знайомства та постійний нетворкінг, без якого важко уявити кар’єрний розвиток.

Долучайтеся до резидентів вже сьогодні! 

882
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно