А Havas зняв про газ: креативна кампанія Havas Ukraine для регіональних Газзбутів

Комунальні платежі, газ, електрика та інші побутові послуги, здається, непідвладні часу. Та навіть у такі консервативні галузі приходять зміни. Головне — підхопити їх першими.

Ринкові принципи газопостачання тепер в Україні.

З 1 серпня 2020 року ринок газу для населення став конкурентним. Це означає, що державі більше не належатиме монополія на встановлення ціни і визначення постачальника. Українські споживачі тепер самі зможуть вирішувати, у кого купувати газ. А компанії почнуть конкурувати за свого клієнта. Але за яким принципом?

Справа у комфорті, адже він для кожного різний.

Скільки людей, стільки й думок, і побажань щодо надання цих послуг. Комусь важливо прийти у відділення і виговоритися, а дехто воліє зробити все в онлайн-форматі. Комусь зручно мінімально часу приділяти питанням газу, а комусь важливо, щоб кожна копійка була під контролем.

Дійсно, комфорт у кожного свій. Саме цим і керувалася наша команда, створюючи ТБ-ролики для регіональних Газзбутів.

Онлайн-послуги для Максима та Лариси, розмова з оператором колл-центру для Сергія Петровича, походеньки для Валентини Михайлівни та ще й все до копієчки для Марії Федорівни!

За 30 секунд у роликах ми показали, що молода пара, бабуся, фермер чи бухгалтер — одним словом, будь-хто — мають змогу отримати послуги з газопостачання у комфортній формі. Адже головне, щоб кожному було затишно, просто та зручно. І Газзбут потурбується про це.


1420
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно