AB InBev Efes Україна оголосила про нове призначення в команді продажів

Компанія AB InBev Efes Україна оголосила про призначення Костянтина Кожанова на посаду директора з продажів у каналі Key Account. Раніше Костянтин відповідав за цей напрям на позиції національного менеджера, а з січня, у зв'язку зі зростанням каналу і розвитком бізнесу компанії, обійняв посаду директора.

У зону відповідальності Костянтина Кожанова на новій позиції входить робота з ключовими клієнтами, розробка системи показників ефективності та стратегічне планування.

«Я працюю в компанії AB InBev Efes понад 15 років і радий очолити команду продажів у каналі Key Account на позиції директора. Уже кілька років цей напрям показує високі результати роботи. У наших планах — продовжувати будувати прибуткову компанію згідно з принципами AB InBev Efes, ніколи не зупиняючись на досягнутому і несучи відповідальність за результати роботи. Більш того, мене оточує дуже сильна команда, зростання і розвиток якої також є моїм пріоритетом», — коментує Костянтин Кожанов, директор з продажів у каналі Key Account компанії AB InBev Efes Україна.

Свою кар'єру Костянтин Кожанов почав у 2004 році в компанії AB InBev Efes (тоді SUN Interbrew Україна), ще навчаючись на останньому курсі університету «Житомирська політехніка». Костянтин здобув дві вищі освіти за спеціальностями «Бухгалтерський облік і аудит» та «Економіка підприємства». За 17 років у компанії він пройшов шлях від позиції мерчандайзера в Житомирі та Житомирській області до директора з продажів у каналі Key Account, включаючи всі проміжні посади. Обійнявши нову посаду, Костянтин зосередиться на подальшому розвитку каналу Key Account і поліпшенні бізнес-показників AB InBev Efes Україна.

849
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно