Absolut заміксував смаки до свят ... І на це можна дивитися вічно!

Так прийнято, що кожен рік у грудні усі різко починають задаватися питанням, де зустрічати Новий рік. У 2020-му у більшості українців варіанти звелися до власної квартири (або квартири друзів). І на першому місці опинилося інше, не менш важливе питання: «Що будемо пити?»

Виклик для команди Havas Digital Kyiv

Зазвичай до Нового року залишається або півроку, або один день. Тому і подарунки купують в останній момент. Так вийшло і з новорічною кампанією Absolut.

У нашої команди Havas Digital Kyiv було чотири тижні на ідею, захист, реалізацію та запуск затії, головна мета якої — довести українцям, що відповідь на питання, яке їх мучить, очевидна. Міксувати у своєму келиху потрібно якісну горілку Absolut.

Ми вирішили не розповідати, а показувати: соковито, смачно і креативно. Щоб розтануло навіть саме черстве серце, і людині захотілося спробувати коктейль на основі одного зі смаків Absolut.

Реалізація і результат

Ми створили відео, де легендарний шейп пляшки Absolut став центром всесвіту, у котру все стікається, а навколо і всередині неї все крутиться, вибухає і міксується.

За допомогою елементів 3D-графіки, motion-дизайну і колажування ми випустили практично ASMR-ролик, який хочеться дивитися й переглядати. І, звичайно ж, спробувати на смак усі ті емоції, які пережили наші очі та вуха.


1157
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно