AGAMA Communications: 4 роки лідерства у рейтингу ВРК Advertiser’s Choice

3 грудня 2018 року Всеукраїнська рекламна коаліція (ВРК) опублікувала щорічний рейтинг дослідження Advertiser's Choice (Вибір рекламодавця). За його результатами маркетингові та PR-сервіси комунікаційної групи AGAMA Communications традиційно увійшли в ТОП-3 найбажаніших партнерів для співпраці.

Рейтинг «Вибір рекламодавця» Всеукраїнська рекламна коаліція проводить вже вісім років. У перший рейтингах оцінювалися лише креативні агенції, проте у 2015 році дирекція ВРК ввела сучасне розділення на три категорії:

  • креативні партнери;
  • маркетингові сервіси і PR;
  • медіа партнери.

Відтоді, вже чотири роки поспіль, клієнти віддають голоси маркетинговим та PR-сервісам групи AGAMA Communications, виводячи їх у лідери рейтингу.

Експертиза дивізіонів маркетингових та PR-сервісів AGAMA Communications затребувана не тільки в Україні. Лише протягом 2018 року агенції групи:

  • Надали комунікаційні рішення клієнтам з Польщі, Прибалтики, Казахстану, Іспанії, Грузії, Білорусії
  • Успішно провели більше 30 антикризових репутаційних кампаній
  • Реалізували понад 200 різнопрофільних маркетингових проектів — від інтегрованих промо до масштабних заходів

Визнання у рейтингу ВРК Advertiser’s Choice 2018 — ще одне підтвердження ефективності рішень групи AGAMA Communications для бізнесу клієнтів. І не лише маркетингових та PR-сервісів: у категорії «медійні партнери» на 6 місце з 33-х клієнти підняли OMD Media Direction, яка належить до медійного дивізіону групи AGAMA.

Інформаційна довідка

AGAMA Communications — комунікаційна група у складі Atlantic Group, яка об’єднує різнопрофільні агенції у напрямах репутаційного менеджменту, медійних, креативних і маркетингових сервісів. Експерти AGAMA створюють для корпоративних клієнтів найбільш ефективні комплексні рішення з унікальною крос-категорійною експертизою.

851
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно