Агенція Nerd стала офіційним представником ліцензійного бренду «Маленьке містечко»

Агентство Nerd, що входить до складу групи компаній FILM.UA, уклали угоду з продюсерскою групою Unimage, правовласником бренду «Маленьке містечко».

Бренд виріс з однойменного українського мультсеріалу для дошкільнят. Він розповідає про родину ведмежаток та Маленьке містечко, в якому вони мешкають. Серіал розрахований на дітей віком від 2 до 6 років. Проєкт не тільки розважає, але й має навчальну складову – він зображує різноманітні життєві ситуації, які важливо пізнати та зрозуміти дітлахам у цьому віці.

Мультсеріал виходить щодня на каналі ПЛЮСПЛЮС та отримує чудові показники: рейтинг до 8,67, а частка – до 31,48. Також його можна переглянути на власному YouTube-каналі.

Надзвичайна популярність «Маленького містечка» спонукала його розвиток як бренду та, відповідно, посприяла початку його ліцензійної програми. На українському ринку ліцензій найбільш популярним сегментом є бренди для дітей, і вони представлені здебільшого іноземними проєктами. Саме тому співпраця Nerd Agency та Unimage є унікальною можливістю скористатися перевагами орієнтованого на дітей та батьків популярного та якісного вітчизняного бренду, що стрімко розвивається.

Бренд «Маленьке містечко» має високий потенціал для ліцензування. Передусім, мультфільм створений дуже якісним та сучасним: яскраві персонажі, гарна 3D-картинка, добрий сюжет, є навчальна складова. Контент запущено на топовому дитячому телеканалі, є YouTube з безкоштовним переглядом, а також VOD-сервіси. Це висхідна зірка, що невдовзі підкорить серця дітей та батьків. Бренд чудово підходить для ліцензування: персонажі добре запам'ятовуються, а яскраве візуальне середовище легко вбудовується в дизайн майже будь-якої продукції. Особлива перевага у тому, що можна створити іграшки, що виглядатимуть саме так, як персонажі мультфільму, адже він створений за технологією stop motion (величезна кількість фото іграшкового Маленького містечка перетворюються на відео). Бренд має добрі цінності та позитивний посил, він красивий та оригінальний. Ліцензійну продукцію з брендом «Маленьке містечко» чекає комерційний успіх та любов фанатів.

Тетяна Рубан, директорка Nerd agency

Рейтинги серіалу, що зростають, доводять популярність проєкту у глядачів. З'являється запит на ліцензійну продукцію та розвиток ліцензійної програми.

Ми раді стати партнерами з агентством Nerd Agency, яке прискорить процес виходу «Маленького Містечка» у світ у вигляді ліцензійних товарів, в тому числі іграшок.
Щоби задовольнити запит, що зростає, на товари з нашими ведмедиками, співпраця з таким провідним партнером, як Nerd Agency, є природною, адже вони мають великий досвід у створенні та просуванні ліцензійних програм на території України.

Антон Палашкевич, директор Unimage

У рамках ліцензійної програми, якою відтепер займатиметься Nerd agency, агентство бачить найбільші перспективи у співпраці з виробниками таких дитячих товарів як іграшки, розвивальні ігри, товари для активного відпочинку та творчості, книжки, харчові продукти та напої, предмети особистої гігієни для дошкільнят.

Довідка

NERD AGENCY – агентство з ліцензування брендів та селебріті-маркетингу у складі FILM.UA Group. Надає права на використання на товарах і в промо-кампаніях брендів мультфільмів, серіалів, кіно, ігор, художніх творів, а також зірок (селебріті).

Місія агентства – приносити радість у життя споживачів та прибуток у бізнес партнерів. Серед послуг агентства:

  • надання прав на випуск товарів із популярними брендами (персонажами мультфільмів, ігор, кіно та ін.)
  • промо-кампанії з використанням ліцензійних брендів;
  • участь зірок у просуванні,
  • реклама в соціальних мережах селебріті,
  • випуск товарів з ім'ям або зображенням відомої персони.


UNIMAGE – продюсерська група, фокус якої спрямований на розвивальний дитячий контент. Головні види діяльності компанії – продюсування, дистрибуція, просування та ліцензування.

Компанія Unimage займається створенням дитячого контенту у форматі мультфільмів та ігор, взаємодіє з дітьми, дає поживу для їхнього допитливого розуму.

В Unimage переконані, що саме допитливість впливає на розвиток інтелекту, особистості та професійних навичок. Девіз – Stay curious!

1059
Nerd Agency
Україна
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно