Агенція Ogilvy Health розробила серію ілюстрацій, щоб допомогти безхатнім тваринам в Україні

Агенція Ogilvy Health розробила ілюстровану кампанію для тих, хто хоче допомогти підтримати безхатніх тварин, але не знає, як це зробити.

Основний візуал зображує руку допомоги, протягнуту собаці. За допомогою такого образу агенція намагалася проілюстрували ідею про те, що будь-хто може допомогти домашнім тваринам, які осиротіли в результаті війни.

З моменту початку війни в лютому в Україні 1,2 мільйона собак втратили свій дім. Вони потребують термінового притулку, їжі та медичної допомоги.

«При розгляді можливих фонових зображень ми прагнули знайти зображення змученої війною України, які показували б перспективу і глибину, деталізували деякі з величезних руйнувань в країні, але також підготували ґрунт для ілюстрацій, щоб показати, як кожен може допомогти з будь-якої точки світу. Зображення було ретельно відібрано, щоб дозволити концепції жити добре», — розповів креативний директор Ogilvy Health у Північній Америці Адам Хессел.

Наразі благодійна організація планує розглянути пропозиції та веде переговори з онлайн-платформами, щоб вирішити, як найкраще продемонструвати кампанію та привернути увагу до справи.

Джерело: MMR

707
CASES
Україна, Київ
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно