Агенція Performics почала співпрацю із брендом Durex

Агентство перформанс-маркетингу Performics стало партнером компанії Reckitt Benckiser в Україні, зі створення контенту і просування знаку для товарів і послуг Durex (далі - ТМ Durex або бренд Durex) у соціальних мережах. Відтепер Performics займається підготовкою та дистрибуцією унікального контенту in-house, проводить активації та забезпечує промо-підтримку бренду.

Перед командою Performics стоїть завдання створити цілісний образ бренду Durex в Facebook та Instagram за умов просування достатньо складної категорії продукції в соціальних медіа та необхідності дотримання усіх законодавчих вимог щодо фармакологічних виробів. Водночас бренд має залишатись цікавим, доброзичливим, спонукати користувачів до діалогу та провокувати обговорення.

«Ми раді співпраці з Durex, а складнощі, пов’язані з категорією та середовищем, лише стимулюють нас шукати нестандартні рішення для вирішення завдань клієнта. Наш досвід роботи з алкогольними брендами та іншими чутливими категоріями підказує, що чим складніша задача, тим кращі результати. Ми розробили нашу спеціальну контент-стратегію на основі споживчих інсайтів на тему побачень, стосунків, сексу. Комунікація бренду зі своїми фоловерами ведеться особливою мовою, сформованою на метафоричності, алегоричності, грі на напівтонах. Ми вміло і провокативно хайпуємо на популярних темах, граємо на території ситуативів, свят і сезонів, а попереду ще так багато цікавого, чим плануємо дивувати далі», – прокоментувала співпрацю Ольга Заіменко, Performance Content Head Performics Ukraine.

«Для такого бренду, як Durex, просто бути присутнім у соціальних мережах сьогодні – не достатньо. Йому треба бути на одній хвилі зі своїми прихильниками та їх найближчим оточенням. Ми розуміємо, що такому брендові треба бути гнучким, динамічним, вдало і вчасно реагувати на тренди, інформаційні приводи. Контентний підхід, який запропонувала команда Perfromics, повністю відповідає нашому баченню розвитку бренду в соціальних мережах. І вже зараз ми спостерігаємо стабільний щомісячний ріст активності аудиторії та фоловерів бренду», – додала Єлизавета Науменко, Brand Manager Durex.

ТМ Durex став першим брендом компанії Reckitt Benckiser, який always-on запустився у соціальних мережах на території України.

Компанія Reckitt Benckiser — один зі світових лідерів у виробництві товарів для дому, лікарських препаратів та засобів для здоров'я і гігієни. Кредо компанії — створювати сучасні інноваційні рішення для здорового життя в домівках, наповнених радістю та затишком. До портфеля компанії входять 19 ключових брендів, кожен з яких займає провідні позиції у своїй категорії.

Нагадаємо, що агенція Performics входить до складу комунікаційної групи Publicis Groupe Ukraine, що стала найбільш ефективною рекламною групою 2019 року.

607
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно