Агенція Saatchi&Saatchi Ukraine отримала дві бронзи на Epica 2018

Українська агенція Saatchi&Saatchi отримала перші у своїй історії нагороди престижного міжнародного фестивалю реклами Epica Awards. Журі, до складу якого входять журналісти з усього світу, відзначило бронзовими нагородами роботи Coca-Cola: Santa-Cola у категорії «Дизайн пакування» та National Parks of Ukraine: Encoded Identity у категорії «Бренд-айдентика». Ця інформація з’явилась на сайті нагороди 16 листопада.

У кейсі Coca-Cola: Santa-Cola агенція підкреслила зв'язок продукту з новорічними святами, який бренд Сoca-Cola формував протягом довгих років. Команда агенції переосмислила класичний логотип клієнта й за допомогою нестандартного дизайнерського підходу, завернула його в упаковку, що нагадує Санту — справжній символ зимових свят та настрою.

Другу бронзу агенція отримала за роботу National Parks of Ukraine: Encoded Identity. Проект розроблений для Української асоціації активного та екологічного туризму. Ціль – зробити єдиний зрозумілий візуальний образ кожному із національних парків України. В Україні їх налічується близько 86 – кожний з унікальною флорою, фауною, пейзажами і водоймами. Для того, щоб відобразити їх унікальність, команда агенції надихалась елементами традиційної української вишивки і на її основі створила серію універсальних позначень природних ресурсів, які розташовані на території кожного з парків. Таким чином, кожний парк отримав свій унікальний логотип в єдиному стилі з візуальним поясненням його пам’яток. Відтепер кожний відвідувач може визначити, що слід шукати в тому чи іншому паркові, лише глянувши на логотип. 

Робота National Parks of Ukraine: Encoded Identity раніше отримала Red Dot: Best of the Best.

Кейс AXA: Nun, створений для страхової компанії «АХА Страхування», потрапив у шорт-ліст у категорії «Здоров’я та безпека». Завдяки абсурдності ситуації у ролику, робота акцентує увагу на катастрофічних наслідках, які тягне за собою використання смартфону за кермом, й залишається дуже актуальною для українських реалій.

Ми завжди радіємо складним та нестандартним задачам від наших клієнтів і намагаємось знаходити для них круті рішення. А коли наші роботи отримують визнання не лише в рамках української спільноти, а на міжнародній арені, вкотре переконуюсь, що ми на правильному шляху. Пишаюся нашою командою та вдячний усім, хто брав участь у створенні робіт на кожному з етапів. Nothing is impossible!

креативний директор Saatchi&Saatchi Костянтин Шнайдер

Фестиваль Epica відбувається з 1987 року у різних європейських столицях. У ролі журі виступають не представники рекламної індустрії, а журналісти, що сприяє більш об'єктивному процесу суддівства. 

1474
UNIT.City
Україна
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно