Агенція Sasquatch Digital повторно виграла дворічний тендер на модерацію спільнот glo™ та VELO від BAT Україна


Інформація у цій публікації не є рекламною стосовно продукції і публікується задля демонстрації професійного портфоліо Sasquatch Digital.

У 2022 році диджитал-агенція Sasquatch Digital повторно виграла дворічний тендер на модерацію спільнот glo™ та VELO від BAT Україна.

ВАТ ― одна з провідних компаній, яка виробляє та поставляє тютюнові та нікотиновмісні продукти мільйонам повнолітніх споживачів у всьому світі. Штат компанії складає понад 52 000 осіб. Вона є лідером ринку в понад 50 країнах, а її фабрики представлені в 43 державах світу. Стратегічний портфель компанії складається зі світових брендів сигарет і зростаючого асортименту товарів зі зниженим ризиком для здоров’я* **

Це вироби для вейпінгу, системи нагрівання тютюну, а також сучасні продукти для перорального застосування, зокрема безтютюнові нікотинові паучі, вологий тютюн і снюс.

Хто такі BАТ Україна?

BАТ Україна — перше підприємство з іноземними інвестиціями в тютюновій галузі України з широким портфелем різноманітної продукції. Серед неї є пристрої для нагрівання тютюну glo™ та нікотиновмісні паучі VELO.

В Україні портфель компанії включає такі міжнародні марки, як Vogue, Dunhill, Pall Mall, Kent, Rothmans, Lucky Strike, Capri, а також національну марку Прилуки.

Пропозиція та співпраця

Саме зі спільнотами продуктів glo™ та VELO Sasquatch Digital та BAT Україна працюють із 2020 року. Робота включає модерацію спільнот, відповіді на коментарі та приватні повідомлення у Instagram та Facebook.

Для виграшу у тендерi агенція здійснила ґрунтовний аналіз конкурентів, визначила перспективи вдосконалення роботи та основні напрями покращення процесу модерації, якими стали індивідуальний підхід, залучення та «живі» відповіді. Було вдосконалено Q&A компанії, який доповнювався та адаптувався протягом усього періоду співпраці — навіть після початку повномасштабного вторгнення.

Загалом фахівці із Sasquatch Digital вдосконалили наявну модель модерації та втілили власну компетенцію у рамках бачення клієнта, і це забезпечило стабільний позитивний результат та плідну співпрацю протягом 2020–2021 років.

Результати та вимоги

Для досягнення результату фахівцям необхідно було відповідати швидко, обробляти запити вчасно та правильно реагувати на всі прохання аудиторії. Швидка реакцiя на запитання пiдписникiв надзвичайно важлива для підтримки лояльності наявних клієнтів та залучення нових, і за щомiсячне виконання KPI на 100% агенцiя регулярно отримує бонуси вiд клiєнта. Окрім того, для BАТ Україна надзвичайно важливо підвищувати якість сервісу та підходи до модерації, покращувати відповіді. Через це Q&A постійно оновлюється, аби відповідати настрою клієнта, а механіки змінюються.

А що далі?

Ідеалу досягнути дуже важко, але можна спробувати. Тож у 2022 році Sasquatch Digital продовжуватиме втілювати свою стратегію, засновану вже не лише на аналізі ринку, але й на досвіді та інсайтах попередньої роботи. Далі буде!


* Виходячи з наукових даних і припущення щодо повної відмови від куріння сигарет на користь альтернативних продуктів. Ці продукти не є абсолютно безпечними і викликають залежність.

** Продукція, що реалізується у США, включаючи Vuse, Velo, Grizzly, Kodiak і Camel Snus, регулюється Управлінням із питань контролю якості харчових продуктів і лікарських засобів (FDA), без його дозволу забороняється здійснювати будь-які заяви про знижений ризик цих продуктів.


1219
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно