Агенція Perfect PR та Український Фонд Стартапів презентували серію відеороликів для промоції стартапів в Україні

Агенція з публічних комунікацій Perfect PR спільно з Українським Фондом Стартапів (USF) презентує відеопроєкт про 15 українських стартапів, які отримали гранти для свого розвитку. Серію відеороликів показали на всесвітній виставці інновацій «Експо-2020» в Дубаї.

Агенція презентувала частину своєї роботи — бекстейдж зі зйомок для Ukranian Startup Fund.

Україна має всі елементи для зростання екосистеми технологічних стартапів: талановиту і креативну молодь, успішну ІТ-індустрію, доступ до ринку в Європі та США. USF — це державний фонд, заснований у 2019 році. Місія Фонду – сприяти створенню та розвитку технологічних стартапів на ранніх етапах з метою підвищення їхньої глобальної конкурентоспроможності. За допомогою USF стартапи можуть отримати до 95 тисяч доларів США безповоротної підтримки, без втручання в їхню діяльність. Основна вимога до них – стати максимально успішними — зазначають у Фонді.

Представники Українського фонду стартапів

За майже два роки своєї діяльності USF став найбільшим ангельським інвестором в Україні та Східній Європі. Результати діяльності Фонду можна продемонструвати цифрами:

  • 3 700 оброблених заявок стартапів.
  • 32 проведених пітч-днів за участі понад 400 стартапів.
  • Понад 240 стартапів вже отримали фінансування.
  • 6 300 000 доларів – сума фінансування стартапів.
  • 66 команд стартапів зараз беруть участь в Акселераційній програмі USF.
У цьому проєкті бачимо велику місію для агенції. Ми хочемо, щоб про українські стартапи дізнались в усьому світі. Українці працюють у топових міжнародних компаніях на кшталт Google, Tesla, Apple, настав час дізнатися про успішні українські стартапи, які масштабуються і зростають.

Наталія Улинець, засновниця агенції Perfect PR

У Perfect PR впевнені, що робота Фонду – це шлях до розвитку технологічної та інноваційної України з цікавими ідеями та прогресивними проєктами.

777
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно