Агентство Areal.design отримало нагороду WEBSITE OF THE DAY за сайт для AXEL Clinic

7 жовтня сайтом дня на CSS Design Awards став сайт київської клініки AXEL Clinic, розроблений консалтинговим дизайн агентством Areal.design. Експертне журі присудило найвищі бали за UX, UI та інновації. Для команди агентства це вже друга нагорода «WEBSITE OF THE DAY».

Сайт – лише частина комплексного консалтингового проекту для технологічної клініки, головна ідея якого «Місце, де можна спокійно і планомірно управляти своїм здоров'ям». За задумом, сайт повинен не тільки надавати повну інформацію про медичні послуги та здійснювати запис на прийом, а й передавати атмосферу закладу: мікс лаунжу дорогого готелю з міжгалактичним космольотом.

У роботі команда надихалася інтер’єром та парком технологій AXEL Clinic: звідси м'які форми, стримані кольори натурального дерева, шкіри і каменю, 3D-об'єкти як символ впровадження технологій майбутнього і стильна «журнальна» верстка.

«Хотілося вийти за рамки пересічної комунікації медичних брендів і зробити акцент на інноваціях та атмосфері, що панує у клініці. Ми використали інструменти, які давно хотіли застосувати, наприклад, софт X-Particles, що генерує поліморфні потоки частинок по заданих параметрах. Дякуємо команді клієнта за міцну візію та готовність втілювати амбітні ідеї», – сказав арт-директор Areal.design Андрій Гурманчук.

«Сподіваємося, сайт AXEL Clinic стане бенчмарком для всієї медичної галузі. Сервіс та спілкування з пацієнтом починаються не коли той переступає поріг клініки, а на сайті. Тому важливо приділяти особливу увагу проектуванню досвіду взаємодії з продуктом від самого початку», – додав Роман Сліпченко, керуючий партнер Areal.design.

Areal.design – консалтингове дизайн-агентство повного циклу, створене в 2019 році. Спеціалізується на створенні сайтів, айдентик, візуальних комунікацій для брендів та стартапів.

CSS Design Awards – міжнародна престижна премія в області веб-дизайну. У журі запрошують креативних директорів, засновників і дизайнерів digital-агентств зі всього світу, які щодня оцінюють сотні претендентів, одиниці з яких отримують нагороди «Сайт дня», «Сайт місяця» і «Сайт року».

648
Знать!
Україна
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно