Агентство Nordleaf розпочало співпрацю з Yarych

Агентство Nordleaf стало новим партнером кондитерської фабрики Yarych, зі створення контенту і просування інформації про лінію крекерів у соціальних мережах.

Відтепер Nordleaf займається створенням унікального контенту, проводить активації та забезпечує інформаційну підтримку бренду.

«Ми раді співпраці з Yarych, плануємо залучити більше уваги цільової аудиторії до ТМ The Crackers: шляхом створення активної комунікації, релевантного контенту та реагування на ситуативи та свята.

Ми направимо наш потенціал на те, щоб команда нашого нового клієнта була задоволена результатом, а ми продемонстрували свою експертність та вивели соціальні мережі бренду на новий рівень.

«За кілька тижнів співпраці, ми вже спостерігаємо ріст активності аудиторії та фоловерів бренду, а попереду ще так багато цікавого, чим плануємо дивувати», – прокоментувала співпрацю Юлія Віщук, Креативний директор Nordleaf.

Кондитерська фабрика «Ярич» — компанія посідає 33% українського ринку фасованого печива з торговими марками Maria, Petit Beurre та The Crackers. Потужність фабрики становить до 1,9 тис. тонн готової продукції в місяць. На експорт продукцію відправляють здебільшого в Польщу і Чехію, також є регулярні експортні поставки до США, країн Близького Сходу і Балтики.

486
NORDLEAF
Україна
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно