Агентство Republique создало социальную рекламу, которая призывает владельцев убирать за своими питомцами

Общественная организация «Це наш Київ» совместно с компанией «ЛавГав» запустили новую социальную рекламу, призывающую владельцев собак убирать за своими питомцами. Креативную идею создало агентство Republique.

Билборды и ситилайты, размещенные на столичных улицах, призывают владельцев собак убирать за своими питомцами. Если они не хотят, чтобы их и других жителей города ждал неприятный сюрприз.


Соціальна реклама не стимулює споживання товарів і сервісів, а змінює свідомість, формує нову модель поведінки. Коли чотири роки тому ми тільки починали свою діяльність, в Києві за собаками прибирали менше ніж 1% їх власників. За цей час ми провели вже три дуже резонансні рекламні кампанії, завдяки яким свідомість киян почала стрімко змінюватися. Сьогодні прибирати за вихованцями стало нормою для приблизно 20% власників собак.
Я впевнений, що ця соціальна реклама не буде останньою, і я вдячний всім креативним командам, які приєдналися до цього важливого проєкту. Поки ми стоїмо по коліно в собачому лайні, ні про яку Європу і думати не варто.

Дмитро Федоренко, член правления общественной организации «Це наш Київ» и основатель «ЛавГав»

Источник: telegraf.design.

805
CASES
Україна, Київ
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно