Агентство Yoda Consult показало як компанія Kernel втілила новорічні мрії 500 дітей з дитбудинків

Співробітники компанії Kernel втілили новорічну акцію, в рамках якої понад 500 вихованців дитбудинків втілили свої мрії. Агентство Yoda Consult допомогло показати це у святковому ролику.

— Такого насиченого передсвяткового періоду в Kernel ще не було, — розповідає провідний менеджер з комунікацій та соціальної політики Kernel Оксана Своіволіна, — привітати малечу в регіонах присутності, передати солодкі вітання майбутнім кернелівцям і подарувати свято тим, хто його дуже чекав — вихованцям дитячих будинків. Якби кожен зi спiвробiтникiв Kernel не взяв на себе частину місії Діда Мороза, нам навряд вдалося б встигнути все.

Казковий настрій цієї акції і намагалося передати у ролику агентство Yoda Consult.

Режисер зйомок Заза Шенгелія розповідає, що ідея відео склалася довкола образу Діда Мороза, який став сполучною ланкою між дітьми у дитбудинку та співробітниками Kernel. Саме тому він і повинен був мати костюм корпоративного зеленого кольору.

Потрібне вбрання знайшли у Чернігівській області. Його творці дуже здивувалися, дізнавшись про прохання агентства, навіть перепитували. Адже зелений — рідкісний серед Дідів Морозів колір.

— Те, що Новий рік асоціюється у нас з чимось казковим частково розв’язувало руки в плані ідеї, — пояснює Заза Шенгелія. — Наприклад, з польотом на фоні Місяця.

Зйомки проходили у чотирьох регіонах: Києві, Сумах, Прилуках Чернігівської області, Полтаві та Орданівці Полтавської області. Сам процес тривав 5 знімальних днів.

1331
Yoda Consult
Україна
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно