Aimbulance розробили нову айдентику і бренд-позиціонування для Volia

Volia заявила про зміни, результатом яких стало оновлення айдентики і бренд-позиціонування.

«Volia змінилася, стала легшою у взаємодії, приємнішою в клієнтському досвіді, цікавішою в своїх сервісах, словом — дружнім провайдером для кожного. У компанії вже був сильний логотип — метелик, який зараз оновився. Важливо було зберегти спадкоємність, впізнавану форму і кольори. Для цього ми зробили їх більш сучасними», — поділився Роман Гавриш, СЕО маркетинг агенції Aimbulance, в матеріалі MMR.

Написання Volia було змінено на латинське — деякі суббренди і продукти вже давно використовують назву Volia, але тепер транслітерація носить масштабний характер. Також, був змінений шрифт.

«Як дружній провайдер, Volia показує аудиторії, наскільки круто бути дружнім до всього — це нова філософія взаємин, цінностей. Іноді, ми так звикаємо до чогось, що не помічаємо змін. У комунікації Volia показує, що варто помічати більше позитивного навколо себе і тоді зрозумієш, наскільки все стає краще. Подивіться на світ інакше разом з Volia — це основне повідомлення», — Антон Дзюбенко, СЕО компанії Volia, в матеріалі MMR.

Джерело: Facebook-сторінка, MMR

822
CASES
Україна, Київ
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно