ALARM! banda розкриє секрети свого менеджменту у власній школі

banda відкриває Школу креативного менеджменту ALARM. Перший потік стартує 9 березня, зареєструватись на курс можна за посиланням alarm.school.

У banda впевнені, що менеджер – це не технічна ланка для передачі інформації. Складно керувати великими проєктами, коли рухаєшся за протоколом. Тут потрібні креативні рішення. Саме про це тім-лідерки агенції, Дарина Гаврилова, Олена Заяць, Марина Кунєц та Женя Дворецька, розкажуть в ALARM: як працювати поза шаблонами і по-справжньому розуміти та контролювати проєкт, а не просто передавати правки.

Курс буде корисним для акаунт-менеджерів середнього рівня, які вже знайомі з тайм-менеджментом та контакт-репортами і готові розвиватися далі – збирати сильну креативну команду і мотивувати її.

Агенція banda випустила чимало помітних проєктів: ініціативу за деокупацію Криму “CRIME(A)”, брендинг Чорнобильської зони відчуження, брендинг України, брендинг Євробачення, ребрендинг Національного художнього музею України та купу гучних комунікаційних кампаній, які смішили та зворушували тисячі людей на ТБ та в діджиталі.

Креативники багато говорять про те, як створюють і продають ідеї, як збирають талановиті команди та як зберігають особливу атмосферу в офісі, де хочеться працювати. Але успішні проєкти не відбулись би без нетипового “бандівського” менеджменту, про який вони досі мовчали.

Перший потік курсу пройде офлайн, заняття двічі на тиждень ввечері. Всього 30 студентів, 15 лекцій, стільки ж домашніх завдань та випускний проєкт наприкінці курсу. Стартуємо з 9 березня, подробиці та реєстрація за посиланням alarm.school

926
Banda Agency
Україна, Київ
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно