alyona alyona номінована на музичну премію Європейського Союзу

alyona alyona стала першою українською виконавицею, яка увійшла до шорт-листа нової премії ЄС у сфері сучасної музики Music Moves Europe Talent Awards. Вона має змогу поборотися за перемогу з 16 кращими молодими артистами зі всієї Європи, виступити на фестивалі ESNS та отримати 10 000 євро на розвиток своєї кар’єри.

Українська хіп-хоп та реп виконавиця alyona alyona стала номінанткою на європейську премію Music Moves Europe Talent Awards 2021. Результати відбору були оголошені 18 вересня в рамках Reeperbahn Festival, Гамбург, Німеччина. Нагадаємо, що минулого року alyona alyona отримала міжнародну нагороду Anchor award, яку щорічно присуджують найбільш перспективному новому європейському артисту.

Для мене велика честь бути обраною однією з 16 кращих молодих європейських артистів та стати частиною Music Moves Europe Talent Awards цього року. Це крута можливість нести свою творчість та сучасну українську музику на простори всієї Європи.

alyona alyona

На наступному етапі міжнародне журі обере вісім переможців у кожному жанрі (Pop, Rock, Singer-songwriter, R&B, Hip Hop, Loud, Alternative and Electronic). Крім того, один з номінантів має можливість отримати Приз глядацьких симпатій шляхом відкритого онлайн-голосування. Кожен переможець отримає винагороду у розмірі 10 000 євро, а за Приз глядацьких симпатій — 5 000 євро. Тож зараз кожен може проголосувати та підтримати alyona alyona! Для цього потрібно просто перейти за посиланням та залишити свій голос.

Фінальним етапом для всіх учасників стане виступ та церемонія нагородження на фестивалі ESNS (Eurosonic Noorderslag), який відбудеться з 13 по 16 січня у Гронінгені, Нідерланди.

«Участь у Music Moves Europe Talent Awards –– це можливість для молодих європейських артистів розширити коло прихильників, отримати фінансування на розвиток своєї кар’єри та медіапідтримку на європейському рівні. Її відмінність полягає у тому, що в основному наявні європейські музичні премії націлені на відомих артистів, які вже мають успішну кар’єру. ММЕТА ж дає можливість новачкам, які мають міжнародний потенціал. [...] Варто зауважити, що потрапити у список з 16 фіналістів — це вже перемога, оскільки номінанти отримують грошові призи, можливість виступити на ESNS перед європейською професійною музичною аудиторією, а також отримати згадування у медіа по всій Європі», — зауважив Роберт Меєрінк, голова журі Music Moves Europe Talent Awards Ceremony.

Music Moves Europe Talent Awards — це нова премія Європейського Союзу для підтримки сучасної та популярної музики. Вона відзначає нових виконавців, які представляють європейське звучання сьогодні та завтра. Премія реалізується Eurosonic Noorderslag (ESNS) у партнерстві з фестивалем Reeperbahn та за підтримки програми ЄС «Креативна Європа». 

687
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно