Anabel Arto і Obrana випустили ліцензовану лінійку одягу, натхненну анімаційним фільмом "Мавка. Лісова пісня"

Герої анімаційного фільму надихнули майстрів з Anabel Arto та Obrana на створення ліцензованої колекції одягу. Колаборація відбулась за підтримки Nerd agency, що представляє права на ліцензійний бренд "Мавка" в Україні та світі. Розробка лінійки розпочалася майже рік тому, та завершальна стадія припала на місяці війни. 26 червня лімітована лінійка, натхненна Всесвітом Мавки, з’явилася на полицях бутиків брендів по всій Україні, також її вже можна придбати на офіційному сайті Anabel Arto.

Мавка, Жабокиць Квусь та Рисенятко прикрасили колекцію домашнього одягу для жінок та дівчаток брендів Anabel Arto та Obrana. До неї входять футболки, шорти, худі, джемпери та сукні. Є і сімейні комплекти для мам і доньок. Колекція виконана з безпечних та екологічних натуральних тканин, а яскраві зображення не тьмяніють і не псуються при пранні. 

Потрібно продовжувати працювати, випускати речі, які будуть радувати українців та надавати сил іти до Перемоги. Як писала Леся Українка: «Ні, я жива, я буду вічно жити! Я в серці маю те, що не вмирає!». Ці слова закладені в основу слогану мультфільму «Мавка. Лісова пісня», що символічно для нашої співпраці, особливо зараз. Українці сильні. Попри те, що від бомбардувань та мародерства постраждала частина бутиків Anabel Arto, а наше основне виробництво розташоване в Харкові, ми не опустили руки. Навіть у часи війни можна розвивати бізнес та економіку. Тому ми щасливі представити нову колекцію із зображеннями, які переносять у магічний світ «Мавки». Всім нам зараз дуже потрібен позитив, радість, магія та добро. І їх відчуваєш, коли одягаєш речі з нашої нової колекції

Анастасія Дуліна, директорка компанії Бел'єтаж

Випуск оригінальної ліцензійної продукції дозволяє не лише підбадьорити українців у складний час війни, але і зробити внесок у відновлення української економіки.

Мавка, головна героїня фільму, дуже актуальна, адже вона певною мірою уособлює Україну. Вона гарна, чуйна, добра Душа Лісу. Але коли потрібно боронити рідні землі від зла, Мавка стає сильною та відчайдушною Берегинею. І перемагає — так само, як і переможе Україна.

Тетяна Рубан, директорка ліцензійної агенції Nerd agency

Доєднуйтеся до Всесвіту Мавки, щоб випустити власний ліцензійний продукт і принести нові позитивні емоції українським споживачам.

1456
Nerd Agency
Україна
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно