ANGRY agency і Український маркетинг-форум попросили не діставати рідних балачками про роботу

ANGRY agency зняли серію рекламних роликів для Українського маркетинг-форуму, в яких закликали маркетологів діставати балачками про роботу своїх колег, а не своїх рідних.

«Прийти додому, зняти пальто, помити руки, сісти за стіл і присісти на вуха – звичайний сценарій для людей, які закохані в своє ремесло. Тільки от бідолашні дружина/чоловік, син/дочка, мама/тато, кіт/собака тут ні до чого. Вони, звісно, слухають, бо виховані, але якби могли не слухати, то не слухали б», – каже Сергій Малик, креативний директор ANGRY agency.

Цей поведінковий сценарій і ліг в основу цьогорічної кампанії.

У трьох роликах маркетолог то жаліється на ринок малій дитині, то вголос роздумує про індустрію під час одруження, то читає лекцію про тренди тоді, коли мав би підстраховувати друга-штангіста.

Замість того, щоб мучити балачками рідних, ролики пропонують мучити балачками колег.

Український маркетинг-форум – це велика профільна подія на національному ринку. Раз на рік сюди приходять сотні маркетологів, щоб оновити свої знання, послухати думки інших і поділитися своїми.

Ролики знімали в Харкові разом з Arriba production.

Окрім 30-секундних роликів, зняли ще й 6-секундні bumper ad.

Це вже друга поспіль співпраця Українського маркетинг-форуму та ANGRY agency. В минулому році вони зняли два годинних ролики «Менше слів – більше діла», в яких показали совісного працівника, який цілу годину відбирає помідори для кетчупу.

1055
ANGRY agency
Україна
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно