ArtHuss видадуть нову книгу про дизайн інтер'єру та декор

«Щасливий дім. Зміни свій дім, перетвори своє життя», Ребекка Вест

Якщо колір стін вдома починає дратувати, вам потрібно створити зручний домашній офіс для дистанційної роботи чи ви придбали нову домівку і міркуєте, що ж зробити з усім цим простором… Вам потрібен дизайнер інтер’єру! Тобто, ви самі. Навіть якщо ваша професія далека від будь-яких дизайнерських нюансів.

У видавництва ArtHuss вже назбиралася ціла колекція книг, що допоможуть вам створити затишок в оселі і надихнуть на зміни. В рамках серії книг про дизайн інтер'єру ArtHuss вже видали книги «Своя оселя. Дизайн простору, у якому хочеться жити» (Джоана Ґейнс), «Життя в кольорі. Як зробити дім яскравішим: натхнення і практичні поради» (Ребекка Етвуд) та «Міські джунглі. Або як рослини допомагають нам творити гармонію і стиль» (Іґор Джосіфовіч, Джудіт де Ґраф).

Зараз видавництво готуює до друку нову книгу про дизайн інтер'єру. 

Це книга Ребекки Вест «Щасливий дім. Зміни свій дім, перетвори своє життя».


Що потрібно для щастя вдома? Приємний сон, здорові стосунки й хороше самопочуття — важливі складники щасливого життя та гарного настрою, і на це все безпосередньо впливає ваша домівка. Експертка з дизайну Ребекка Вест розповідає, як досягти цілющого ефекту новизни помешкання без фактичного переїзду та як зробити ремонт, щоб почуватися якнайкраще у своїй оселі. Завдяки цінним порадам у книжці «Щасливий дім» ви навчитеся розсудливо користуватися фінансами, станете більш відкритими до нових ідей і зможете створити дім, який викликатиме у вас лише радість та усмішку.

  • Встигніть замовити книгу «Щасливий дім» за суперціною та попереднім замовленням на сайті видавництва ArtHuss.

  • Отримайте гарантовану знижку 15% за промокодом cases.

1119
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно