ArtHuss видадуть світовий бестселер для ілюстраторів українською


Видавництво ArtHuss спеціалізується на книгах про арт, дизайн, моду та красу, та видає корисну літературу для творчих професій. У серії книг "Креативна кар'єра" вже видано купу літератури для ілюстраторів, графічних та предметних дизайнерів, митців та аніматорів. 

Досвідчені ілюстратори та ті, хто тільки починає свій шлях, вже знайомі з книгами "Як стати успішним ілюстратором" та "Як зрозуміти ілюстрацію". А зараз готується до друку черговий бестселер для ілюстраторів та поціновувачів арту "Малювання на сніданок" автора Денні Грегорі.

Книга «Малювання на сніданок» допоможе зробити мистецтво частиною вашого повсякдення, навчить приділяти час творчості і покаже, що навіть десять хвилин малювання зроблять ваше життя багатшим і натхненним.

Денні Грегорі — дивовижний наставник, сповнений гумору й позитиву, — пропонує вправи і поради, як стати вмілим і щасливим митцем. Та найважливіше, він розповідає, як зробити мистецтво своєю щоденною звичкою. Хай там де ви опинилися — на засіданні чи на карантині, у ресторані чи на своїй кухні, ця книжка допоможе вам творити мистецтво незалежно від вашого вміння малювати чи від завантаженості робочого дня.


819
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно