АЗК запустила digital-рекламу крафтового хліба


Мережа АЗК Autotrans почала реалізовувати хліб власного виробництва за традиційними рецептами та запустила digital-рекламу Акції для знайомства споживачів з новим продуктом.

Реклама Акції "Дні хліба" в стрічці мобільного застосунку 

Акцію “Дні хліба” компанія реалізувала за допомогою власного мобільного додатку Autotrans, який компанія презентувала у травні, 2021. Це була пілотна акція непаливної продукції через додаток. Тривала з 18 серпня по 19 жовтня. Продажі хліба в цей період зросли на третину.

“Ми проаналізували графік продажу випічки, визначили “хлібні” дні – коли попит на хліб є найвищим. Під ці дні зробили знижки на багет, “Добрик” та “Гречаник” – продукцію, яку ми хотіли прорекламувати та донести її переваги до клієнта. Основним каналом комунікації з клієнтом обрали наш мобільний додаток, який споживачі використовують здебільшого для активації знижки на пальне. Ми перевіряли, наскільки клієнти відгукнуться на рекламу непаливної групи, чи достатній їхній кредит довіри до бренду для експерименту – обрати абсолютно новий товар, нетиповий для продажу на заправці. Результати перевершили очікування. За час промо-кампанії продаж рекламованої продукції зріс на 31%.

 – прокоментувала Світлана Луценко, директор з маркетингу мережі АЗК Autotrans.

За словами начальника відділу непаливного ритейла Вадима Тєвікова, хліб власного виробництва на заквасці вирізняється користю. Використана тільки якісна натуральна сировина без поліпшувачів, стабілізаторів та прискорювачів виробництва, що робить процес виготовлення дорожчим, але максимально якісним.

Окрім промо-кампанії хлібу, компанія рекламувала каву та здоровий фастфуд через власний мобільний застосунок. Детальніше про додаток Autotrans читайте тут.

Сергій Нагорний, pr-спеціаліст Autotrans.

443
АЗК Autotrans
Україна
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно