Banda Agency запускають другий потік школи менеджменту ALARM

Оголошуємо набір на другий потік школи креативного менеджменту ALARM.SCHOOL від Banda Agency. За 10 років існування агентства ми знайшли свій особливий вид менеджменту, який допомагає створювати й запускати гучні та ефективні кампанії. Час розповісти які внутрішні процеси приховані за нашими роботами. Старт курсу 19 жовтня, набираємо 35 студентів.

Про курс 

Він про особливий менеджмент-процес made in banda, про роботу в креативних командах та мотивацію. Наші тім-лідерки розкажуть як побудувати відкриті стосунки з клієнтами, як дійти до роботи поза шаблонами та творчо вирішувати менеджерські завдання. 

Для кого

  • Для менеджерів, що вже пройшли шлях від джуніорів до мідлів та готові розвиватися далі.
  • Для синіорів, які готові брати більше відповідальності: планують зібрати сильну креативну команду та змотивувати її.
  • Для менеджерів, які хочуть відчувати, що керують креативним процесом, та не боятися брати слухавку, коли дзвонить клієнт.

Як проходитиме навчання

Курс відбувається в офлайн форматі, зустрічі тричі на тиждень у маленькому лекторії Svitlo (м. Київ, вул. Дегтярна, 29). Щовівторка та щочетверга з 19:30 до 21:00 будуть стандартні лекції за розкладом. А щосуботи з 11:00 до 14:00 — розширені, з одним із кураторів курсу та запрошеним лектором. Першу зустріч та випускний проводимо в офісі banda.

Програма та лектори

Курс ведуть 4 тім-лідерки Banda Agency, які є справжніми керівниками своїх проєктів, а не технічним ланцюжком, що передає правки від клієнта до команди. Ви отримаєте 4 різних погляда та підхода у менеджменті, реальні приклади з роботи та

В програмі курсу лекції про бренд-стратегію, хімію з клієнтом, менеджмент креативного процесу та кризових ситуацій, психотипи клієнтів та багато іншого.

Слідкувати за оновленнями можна в Instagram школи.

Banda Agency — креативна агенція з офісами у Києві та Лос Анджелесі. Banda спеціалізується на створенні рекламних проєктів, які допомагають брендам заговорити з людьми. Агенція реалізує понад 70 ефективних рекламних кампаній на рік для випуклих міжнародних та локальних брендів. 

621
Banda Agency
Україна, Київ
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно