banda розробили новий брендинг для архітектурного бюро baraban

banda розробили новий брендинг для архітектурного бюро baraban, яке вже понад 10 років реалізує складні та сміливі проєкти. Серед кейсів команди є, наприклад, космічний будинок-корабель прямо посеред лісу. Таке сміливе бюро вимагало відповідного брендингу — такого, щоб відображав філософію та притягував нових клієнтів.

Спілкуючись з теперішніми та потенційними клієнтами бюро, banda знайшли спільну рису — готовність робити амбітні та великі проєкти. У кожного є нестандартна задача та прагнення зробити те, що до них ніхто не робив. І саме baraban стає ідеальним партнером у втіленні цих мрій. Це легко перевірити подивившись шалене портфоліо бюро.

Брендинг про зміну реальності

Для компанії, яка змінює реальність своїми проєктами, banda створили брендинг, який змінює реальність навколо себе.

Слідуючи вимогам сфери, ми розробили простий чорно-білий логотип. Але також створили дивний дизайн-елемент і назвали його смолою. Все, до чого торкається прозора смола, одразу оживає. Це допомогло нам навіть у новому лаконічному логотипі відобразити різносторонність та унікальність бачення команди.

Щоб показати захмарні ідеї команди, ми змінили дескриптор “архітектурне бюро” на космічний architecture crew. І тепер пишемо його разом із логотипом. Так підкреслюємо, що компанія запускає речі воістину космічного масштабу.

1175
Banda Agency
Україна, Київ
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно