Banda та ffface.me створили колекцію райдужних масок для Dream Town

Карантин застав всіх весною, коли зазвичай стартує новий fashion-сезон, тож команда Dream Town вирішила створити колекцію паттернів в Instagram для найпопулярнішого аксесуара цього сезону — для маски.

Разом з креативниками banda та ffface.me Dream Town захотіли урізноманітнити однотонні захисні маски яскравістю веселки.

Завантаживши фільтр, можна приміряти усю райдужну колекцію прямо вдома, або ж прикрасити реальну захисну маску. Наприклад, коли треба ненадовго вийти до супермаркету і по дорозі зробити гарне селфі, не порушуючи правил карантину.

Нам дуже сподобалася ідея прикрасити карантинні будні киян та додати елемент моди до історії з масками. На карантині люди ще більше часу проводять у смартфоні. Тому ми одразу погодились, коли banda запропонували створити онлайн-примірочну з яскравими інста-масками у стилі Dream. Так з’явилася ціла колекція інста-масок для справжніх захисних масок.

Роман Ємець, директор ТРЦ Dream Town

Усі, хто спробує маски та опублікує відео з відміткою @dreamtownkyiv, потрапляють до відеоролику з віртуальним показом масок, який транслюватиметься на екранах у Dream Town та у його соцмережах після завершення карантину.

Також згодом Dream Town планує проводити розіграші сертифікатів від брендів-партнерів серед користувачів. Підписуйтеся на Інстаграм @dreamtownkyiv та тестуй райдужну маску. 

1312
Banda Agency
Україна, Київ
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно