Banda запускає власне онлайн-радіо

Сьогодні на сайті креативного агентства banda запрацювала магічна кнопка fm. І тепер кожен може увімкнути й послухати музичне шаленство від команди агентства.

«Дуже часто мені буває лінь шукати якусь нову музику. Хочеться просто увімкнути і щоб хтось уже підібрав плейліст замість мене. Хтось з багатим внутрішнім світом та зі смаком, в якому є місце безглуздинці. І от ми подумали: а що якщо в banda з’явиться свій канал з музикою, де наші таланти зможуть регулярно викладати свої плейлісти? Було б круто в режимі 24/7 мати доступ до найкращої музики з усього світу, яку люблять і слухають люди в banda. Сподіваємося, для когось із вас banda fm теж стане улюбленою радіо-хвилею», — розповідає про ідею Ярослав Сердюк, співзасновник banda a.k.a. MC Krotik & DJ Nosy Nose.

На banda fm усе по-справжньому: у нас є діджейські нікнейми та підбірки різноманітної музики, яка щодня лунає в офісі агентства. Нам кортить поділитися цим зі світом, щоб усі могли відчути музичний вайб banda і бути з нами на одній хвилі. Буквально ;)

1783
Banda Agency
Україна, Київ
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно