Батьківщина-Мати, ВДНГ, бабуся та кур'єр у новій рекламній кампанії театру uzahvati

Київський імерсивний театр uzahvati запустив рекламну кампанію, в якій пропонує киянам подивитися на звичайні речі під новим ракурсом.

Імерсивний театр — театр, дія якого відбувається не на сцені зі звичними софітами, декораціями та акторами, а в будь-якій, часом несподіваній, локації та з невипадковими акторами. Місце проведення вистави стає не просто місцем її дії, а художнім образом, декорацією та співавтором.

Для зовнішньої реклами та діджиталу театр поза театром обрав тези, які розкривають суть імерсивного театру: всі будівлі та люди навколо можуть бути співучасниками вистави.

Впевнені, що ви не актор / акторка театру uzahvati?

Довідка

uzahvati — українська театральна команда, створена у 2016 році. Вперше показали українській широкій аудиторії формат site-specific (театр поза театром).

Дебютна вистава-променад «THE TIME» була реалізована у 2017 році на вулицях Києва, а у 2019 році у співпраці з хорватським театром ZKM, «THE TIME» з'явився у Загребі (Хорватія). Крім того, у 2018 році за підтримки Українського культурного фонду була створена вистава-променад «DIALOGY» в Національній бібліотеці України ім. Ярослава Мудрого. Всього у репертуарі uzahvati 4 імерсивні постановки.

1014
uzahvati
Україна
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно