Be—it Health & Social Impact отримала золото на SABRE Awards EMEA 2021

Кейс агенції Be—it Health & Social Impact DobroRun отримав золото на міжнародному конкурсі у категорії Word of Mouth! Run Like a Kid / DobroRun — це комунікаційна кампанія для підтримки благодійного забігу юридичної фірми «Asters». Завдяки кампанії вдалося зібрати рекордні для подібних ініціатив 1 140 793 гривень для Благодійного фонду «Таблеточки» на ліки для 400 діток.

У 2021 році найбільшій українській юридичній фірмі «Asters» виповнилося 25 років. Команда захотіла відсвяткувати річницю й допомогти іншим — організувати благодійний забіг, щоб зібрати кошти для Благодійного фонду «Таблеточки», який допомагає боротися з раком у дітей.

Агенція Be—it Health & Social Impact розробила концепцію та допомогла організувати благодійний забіг DobroRun, а також надала комунікаційну підтримку події. Ідея забігу — «Біжи заради добра»‎. Агенція використала іграшку як символ забігу, аби сповнити подію атмосферою добра та дитинства.

У забігу взяло участь 1265 індивідуальних учасників та 28 корпоративних команд. 1 140 793 гривень, отримані завдяки забігу, юридична фірма «Asters» перерахувала благодійному фонду «Таблеточки».

SABRE Awards EMEA — найбільша та найпрестижніша міжнародна нагорода за визначні досягнення у сфері брендингу, репутації та залучення. Цього року на конкурс подали понад 2000 заявок, серед них — 400 кампаній були відібрані до шортлістів SABRE Awards EMEA.

727
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно