Безпекопатруль! Креативна агенція I AM IDEA створила нову комунікацію для UKLON

Безпека – це один з ключових запитів клієнтів служб таксі. Тому креативна агенція I AM IDEA створила нову комунікацію для онлайн сервісу з виклику авто Uklon, а також серію відеороликів, щоб описати всі ті безпекопереваги, які допоможуть пасажирам та водіям дістатись кінцевого пункту безпечно та з комфортом.

В рамках нової креативної кампанії основною задачею було розповісти про ті опції, які інтегрує Uklon у свій додаток. Для початку:

  • обмеження швидкості;

  • «чорний» список водіїв та пасажирів.

Функція чорного списку працюватиме в обидва боки: нею зможуть користуватись як пасажири, так і водії. Це невичерпний перелік функцій, він постійно буде розширюватись.

Зазвичай комунікація про безпеку має доволі сумний посил – це фрази про «збережи життя» та «на тебе чекають вдома». Задачею I AM IDEA було розповісти про безпекопереваги у більш легкій та позитивній манері. Агенція надихалась геройськими образами та комедійними серіалами 90-их: «Поліцейська академія», «Детектив Магнум» та іншими, та навіть створили «форму безпекопатруля» зі всіма необхідними атрибутами.

Всі кажуть про безпеку, а ми з Uklon вирішили, що безпекою потрібно жити!
Тому ми надали безпеці голосу та образу – для спрощення розуміння всіх основних переваг, які придумали в Uklon, щоб зробити життя пасажирів та водіїв простіше. Ми створили команду схиблених на безпеці чувачків, які з’являються у критичних ситуаціях та допомагають їх вирішувати за допомогою фішок безпеки.

Креативний копірайтер I AM IDEA Дмитро Горбенко.

Люди і так знають, які проблеми можуть виникати під час поїздок, тому ми більше концентрувались на рішеннях. Не хотілося нікого лякати і розповідати, яка небезпечна небезпека, а безпека – безпечна. Навпаки, ми хотіли трошки розважити людей, створити відчуття спокою та довіри до сервісу. Геройсько-серіальний формат також впізнаваний для більшості, там добро завжди перемагає зло, а безпека перемагає небезпеку. Ще дуже круто, що ми стали невід’ємною частиною «Безпекопатруля». Наші Діма Горбенко і Тоня Кандакова (копірайтер та арт-директорка) їх вигадали, а ще один наш копірайтер Ігор Гавруш зіграв одного з безпекопатрульних. Думаємо що так безпечніше для ідеї.

Ігор Фінашкін, креативний директор I AM IDEA

Для Uklon безпека наших райдерів та драйверів завжди була дуже важливою. За 11 років існування компанії ми встигли удосконалити систему відбору драйверів, покращити умови страхування поїздок та доставки, створити такі класи, як Дитячий та Драйвер (для більш безпечних поїздок з дітьми та на власному авто) та ще багато іншого. Цього місяця ми запустили ще дві нові фічі: Чорні списки для райдерів та драйверів та Контроль швидкості для драйверів. Кожна з них спрямована на покращення взаємодії пасажирів та водіїв та їхню безпеку.

співзасновник та операційний директор компанії Uklon Сергій Смусь.

993
I AM IDEA
Україна, Київ
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно