Більше 20 000 одиниць україномовного контенту: MEGOGO озвучив цифри власної бібліотеки

Медіасервіс MEGOGO підводить підсумки до 30-річчя з Дня Незалежності та представляє статистичні дані із власної бібліотеки контенту. Наразі на медіасервісі більше 20 000 одиниць контенту українською мовою. Таким чином MEGOGO офіційно підтверджує статус стримінгового сервісу, який має найбільшу легальну україномовну бібліотеку контенту в світі.

«Ми раді оголосити публічно, що саме на MEGOGO зібрано найбільшу кількість легального контенту українською мовою в світі. Це і культові голлівудські хіти, і прем’єри українського виробництва, і аудіоконтент, як власний, так і зовнішний. Примноження україномовної бібліотеки для нас завжди лишається в пріоритеті. Оскільки ми працюємо в законодавчих рамках, то й аудіодоріжка завжди має бути легальна і схвалена правовласником. Тож ми щодня комінікуємо з власниками контенту, аби кількість аудіодоріжок з дотримання авторського права лише зростала. До того ж, продовжуємо активно працюємо над власним виробництвом контенту державною мовою», — зазначає Іван Шестаков, директор зі стратегічного розвитку MEGOGO.

На MEGOGO українською мовою близько 4000 фільмів, 3500 епізодів культових серіалів, 5000 дитячих мультфільмів та епізодів мультсеріалів, понад 3000 випусків шоу та більше 4600 епізодів подкастів та аудіокниг. Окрім того, ще понад 12 000 одиниць контенту мають українські субтитри.

Загалом 3800 закордонних фільмів мають українські аудіодоріжки, що є рекордною цифрою для схожих сервісів. А сумарна кількість одиниць контенту саме українського виробництва становить більше 5000.

Чимало україномовного контенту представлено абсолютно безкоштовно. Що важливо, на MEGOGO з’явився окремий функціонал, який дозволяє обирати контент за звуковою доріжкою.

Нагадаємо, в травні медіасервіс MEGOGO запустив власний інтерактивний канал із кіносеріальним контентом, створеним за останні 30 років. Канал [М] Україна 30 років цілодобово пропонує фільми, серіали, мультфільми й навіть документальне кіно.

995
MEGOGO
Україна
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно