Будівельна компанія SOTA Construction розпочала співпрацю з SODA Creative & Digital

В рамках спільної роботи агенція SODA Creative & Digital виводить нову будівельну компанію SOTA Construction на ринок будівництва.

Будівельна компанія SOTA Construction та креативна диджитал агенція SODA розпочали співпрацю. В рамках спільної роботи агенція виводить нову компанію на ринок будівництва, розробляє бренд стратегію та бренд платформу, комунікаційну та СММ статегії, а також забезпечує повну диджитал підтримку.

Sota Construction - молодий технологічний бренд, який заснований трьома дівчатами з досвідом у будівельній та девелоперский сферах; даний підхід гарантує високий професіоналізм, гарний смак та уважність до всіх деталей.

Великий біль ринку будівельних компаній - багато гравців, але мало індивідуальності, мислити кошторисами, а не естетичними цінностями, “напарити” величезний будинок, хоча для потреб клієнта достатньо 120 м.кв., відсутність адекватної комунікації з клієнтом, головне гроші, а не ідея. Sota Construction кинула цим триггерам виклик!

В основі діяльності стоїть будівництво сучасних, естетичних і функціональних заміських будинків, які пройняті ідеєю природної гармонії і ергономіки. Філософія компанії - створювати будинки, які будуть продовженням особистості клієнта. Глибоке розуміння індивідуальності кожного замовника дозволяє будувати житло, яке ідеально гармонує з тілом і душею. Естетика, ергономіка, функціональність, персоналізація, технологічність та прозорість - цінності, якими завжди керується компанія у своїй роботі. Місія бренд складна, але надихаюча - будувати так, щоб клієнту хотілось запросити команду на новосілля.

Команда Sota Construction - це 25 років досвіду на будівельному ринку. Своїм завданням команда вбачає потребу показати кожному, що будівництво власної домівки - не кров, нерви, сльози і битва з прорабом; це легкий, приємний та цікавий шлях до будинку вашої мрії, який буде відповідати усім вашим хотілкам та потребам. Працівники компанії подбають про те, щоб ви жили життя під час будівництва, а не пили корвалол.

671
SODA
Україна
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно