Business Running Club: Європейська Бізнес Асоціація та Creative States запускають ком’юніті активних підприємців

Перший сезон проекту триватиме з 6 вересня по 8 жовтня і за програмою поєднує формати періодичних відкритих лекцій та практичних ранкових тренувань з бігу на Київському Велотреку та Маріїнському парку.

Вже 3 вересня у Creative State of Arsenal о 17-й відбудеться Standup-зустріч How my RUNdezvous starts, що буде приурочена до офіційного відкриття Business Running Club.

Будемо говорити про біг. У динамічному ритмі нової реальності, в якій ми живемо, завжди має залишатися час на себе і своє здоров’я. Тож буде цікаво послухати, як цей вид спорту може стати невід’ємною частиною життя та позитивно впливати на професійні будні успішних людей.

Спікери

  • Ілля Кенігштейн, засновник та СЕО сервісної компанії офісних рішень Creative States. Для Іллі бізнес, як і спорт — забіг на довгу дистанцію: «Саме спорт допомагає не втрачати енергію і заряд для креативних і сміливих рішень, втілених у Creative States», — зазначає підприємець. Окрім постійних функціональних та бігових тренувань, Ілля обирає й екстремальні види спорту. Так, лише за останні півроку він подолав сходження на Орисаба (Мексика), Казбек (Грузія) та український Піп-Іван. Займається професійно дайвінгом, стрибає з парашутом, приймає участь у міжнародних марафонах з бігу.
  • Максим Нефьодов, український економіст, eкс-голова Державної митної служби, Перший заступник Міністра економічного розвитку і торгівлі України (2015-2019).
  • Тетяна Бережна, радниця Vasil Kisil & Partners, срібна призерка на Чемпіонаті світу Spartan Ultra 2019 (52 км з перешкодами) у Швеції у віковій групі; 2 місце на забігу Spartan Ultra 2019 (50 км горами з перешкодами) в Андорі у віковій групі; учасниця півмарафонів (найкращий результат 1:39).
  • Олексій Коваленко, власник «ЕпіКур» та «ЕпiХепi», організатор EPIKUR Kharkiv International Marathon 2018. Особистий перший марафон з результатом 3:30. У 2019 подолав марафон із фантастичним часом у 3 години і 6 секунд, Чикаго.

Подальші лекції Business Running Club будуть присвячені темам бігу як звичці, медичним аспектам бігових тренувань та здорового раціону харчування.

Тренер практичної частини — Олександр Кузін, український легкоатлет, фахівець з бігу на довгі дистанції, кросу і марафону. Учасник літніх Олімпійських ігор в Пекіні, за видатні досягнення отримав звання «Майстер спорту України міжнародного класу». В 2007 році з персональним рекордом 2:07:33 перевершив усіх суперників на марафоні в Лінці. За 14 років ніхто не показав кращий результат на цій трасі.

Участь у відкритих лекціях Business Running Club безкоштовна. Практичні ж заняття проводитимуться у обмежених за кількістю людей группах, вартість місячного курсу з бігових занять 1800 грн. 

405
Creative States
Україна
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно