Бути собою: нова кампанія Фокстрот до свята Весни

Міжнародний жіночий день, 8 березня або ж просто свято Весни (кожен обере варіант до душі) — це не лише про мімозу, каву в ліжко, носіння на руках і новий смартфон. Мова про право жінок та дівчат бути такими, як вони того хочуть, робити те, що люблять, про невід’ємні права жінки, які має поважати кожен.

У новій рекламній кампанії до свята Весни Фокстрот разом із креативною командою Havas Ukraine поексперементували з образами маскоту Фоксі. Цього разу вони показали, яка багатогранна особистість приховується за бренд-персонажем, звернувшись до жінок.

Хочеш — розвивай стартапи і рятуй галапагоських черепах, хочеш — бігай крос і видирайся на скелі, хочеш — одягни свою найкращу сукню і танцюй під дощем на даху... Твоє життя, твій час, твоє право. А Фокстрот завжди радий допомогти з потрібними гаджетами, щоб нові ролі давалися легше та приємніше.

«Вперше наша Фоксі задіяна в рекламі в кількох образах і це не просто так. Адже в ній, як і в кожній жінці, водночас живе вишукана леді, амбітна тінейджерка, бізнес-вумен, фітоняшка, добра господиня і ще-ще-ще. Саме поєднання таких якостей, у більшій чи меншій мірі, робить нас такими, якими ми є: зі своєю родзинкою, настроєм, поглядами на життя і власною думкою. А свято 8 березня для того сьогодні й існує, щоб нагадати про нашу суперздібність – бути жінкою і бути собою», – прокоментувала запуск рекламної кампанії Наталія Ставраті, маркетинг-директор Фокстрот.

На підтримку кампанії також були створені візуальні матеріали для розміщення в онлайні та фізичних магазинах, де Фоксі розкрилася, як то кажуть, в усій своїй красі.

1153
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно