CEO на 1 день: Гороховський запускає проєкт підтримки малого та середнього бізнесу

Олег Гороховський, співзасновник monobank, топменеджер із 20-річним досвідом, розпочинає проєкт «CEO на 1 день». У рамках ініціативи, що проходить за підтримки Visa, він на один день буде обіймати посаду керівника компанії малого або середнього українського бізнесу: проконсультує, зробить краштест, дасть підказки з побудови ефективної бізнес-моделі, розвитку, маркетингу та ін.

Для участі в проєкті підприємці мають заповнити гуглформу, у якій треба розповісти про особливості бізнесу, його потреби та плани. Серед усіх заявок Гороховський обере найцікавіші і на один день перевтілиться в CEO обраних компаній. Стежити за перебігом проєкту можна буде в соцмережах, а фіналом стане відео про кожного з брендів-учасників.

Я щиро радію успіхам малого та середнього бізнесу в Україні і буду радий пришвидшити їхній розвиток. Щодня я отримую два-три десятки запитів на різноманітні поради, консультації, краштести тощо. CEO на 1 день — відповідь на ці запити. Для мене цей проєкт — цікавий виклик, адже треба дати максимально концентрований контент за дуже маленький проміжок часу.

Олег Гороховський

Обов’язкова умова участі для представників компаній — внесок розміром 100 000 гривень. 100% коштів підуть на стипендії талановитим студентам факультетів інформатики, кібернетики та програмування в КПІ імені Ігоря Сікорського, КНУ імені Тараса Шевченка та Києво-Могилянській академії.

Термін приймання заявок необмежений. Імена перших обраних Гороховським компаній стануть відомі 1 листопада 2020 року. Заповнити форму можна за посиланням: http://bit.do/fKuNS

Джерело: прес-реліз

768
CASES
Україна, Київ
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно