CF.Digital разом з «Нутриція Україна» розробили соціально-освітню платформу

У Всесвітній день боротьби з раком агенція CF.Digital разом з компанією  «Нутриція Україна» розказують про соціально-освітню веб-платформу «Бути поруч». Її метою є надання необхідної підтримки пацієнтам, їхньому оточенню, а також фахівцям і волонтерам для того, аби зменшити емоційне навантаження на людину, яка стикається з тяжкою недугою.

Незважаючи на динамічний розвиток технологій, які спрямовані на боротьбу з фізичними проявами онкології, питання психологічного здоров’я хворих та їхніх близьких все ще залишається відкритим. Достатньої освітньої бази, яка б давала відповіді на ці питання, досі немає. Тому компанія «Нутриція Україна» спрямувала свої зусилля на організацію Всеукраїнської соціально-освітньої кампанії «Бути поруч», а ми зі свого боку доклали зусиль, аби реалізувати веб-платформу для цього проєкту.

Історії від людей, які пройшли шлях боротьби з онкозахворюваннями

Перш за все, соціально-освітня платформа «Бути Поруч»— це про підтримку та людей. Тому на сайті створений окремий розділ «Історії з життя», у якому розміщені статті тих, хто зіткнувся з цією хворобою, пройшов шлях боротьби з нею і готовий поділитися особистим досвідом. 

Корисні публікації

Також на сторінках сайту зібрано багато освітніх публікацій від провідних онкопсихологів. Так, у нас вийшло 4 розділи зі статтями:

  1. «У мене рак, що робити?» — розділ для людей, що зіткнулися з цією недугою.
  2. «Міфи» — розділ, у якому спростовують міфи, що ними оточені онкологічні захворювання.
  3. «Онкологічні захворювання» — розділ, у якому зібрані статті про різновиди онкології.
  4. «Про харчування» — розділ, у якому зібрані рекомендації від лікарів про організацію правильного харчування онкохворих.

Передбачено розділ «Запитання та відповіді», де можна поставити власне питання експертам-онкопсихологам та безкоштовно отримати відповідь на нього, якщо матеріали, розміщені на сайті, не дають на нього відповідь.

Все про рак

Було важливо розмістити максимум інформативного контенту на онлайн-платформі. Тому у розділі «Все про рак» відображено матеріали з чотирьох основних категорій знань: хіміотерапія, променева терапія, рак з локалізацією в ЖКТ, недостатність харчування. Кожну з тем висвітлюють провідні експерти Національного Інституту Раку. Матеріали подано у зручному та актуальному на сьогодні відеоформаті.

Календар подій

У рамках проєкту «Бути поруч» часто проходять онлайн-заходи та безкоштовні вебінари за участю провідних експертів онкопсихологів та лікарів, що висвітлюють найважливіш теми, які турбують онкопацієнтів та їхніх близьких. В рамках таких зустрічей є можливість задати питання спікеру та в прямому ефірі отримати відповідь на нього.

Тому було вирішено розмістити на сайті розділ з подіями. Тут користувачі можуть знайти івенти, які уже пройшли, та ті, які тільки плануються. До кожної з подій виводиться опис, дата та тема заходу, а якщо подія уже пройшла, то на сторінці доступний до перегляду запис вебінару. Це дуже зручно, адже усі івенти зібрані в одному місці, і навіть якщо користувач пропустив певний захід, він може його переглянути потім в зручний для себе час.

Наша команда працювала над даним проєктом з особливим трепетом, адже він має дуже важливу місію: виступати інструментом надання необхідної психологічної підтримки пацієнтам та їхньому близькому оточенню.

Для СF.Digital соціальна складова є одним з пріоритетних факторів у прийнятті рішення про співпрацю. Тому, якщо ви у пошуках партнера для реалізації проєкту, сповненого змістом, розкажіть нам про нього.

954
CF.Digital
Україна
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно