CF.Digital розробили корпоративний сайт для Лактіалє від АТ «Фармак»

Як відомо, пробіотики — живі мікроорганізми, які необхідні нашому організму для підтримки здорової мікрофлори та міцного імунітету. Лактіалє — лінійка пробіотиків, яка складається з найвідоміших корисних бактерій, присутніх в мікрофлорі кишківника здорової людини. 

Якщо ви цього не знаєте, то обов’язково відвідайте новий сайт Лактіалє, який створило агентсво CF.Digital для компанії Фармак.

Лактіалє для всієї родини

CF.Digital показали, що склад Лактіалє адаптовано під мікрофлору кишківника дорослих та дітей. Тому, реалізували кастомний тест, який допомагає визначитися з пробіотиком для кожного члена сім’ї. Тест відсортовує за віком, який ви обрали, а також за обраною терапевтичною проблемою, яка вас цікавить.

Після чого — з’являється слайдер з варіантами пробіотиків та можливістю одразу перейти на сторінку придбання продукту. Це дуже зручно, адже не потрібно знову відкривати вкладку в браузері та шукати саме ту кнопку «Замовити» на десятках інших сайтів. Вони це зробили за вас :)

Виходячи з цього, для кожного продукту виділити окрему сторінку, на якій помістили усе: спосіб застосування, склад, термін зберігання, споживання, застереження та рекомендації до застосування. Так, усе як в оригінальній інструкції до упаковки, але не так нудно. А оформлено за допомогою стилістичних блоків, відео та навігаційного меню на сторінці. Інструкція, виявляється, може бути цікавою?

Фахівцям

Все ж, Лактіалє — фармацевтичний продукт. Тому, було створено окремий розділ для фахівців на сторінках сайту. У ньому розміщені статті та доповіді докторів медичних наук та професорів, усе що може цікавити спеціалістів. Перед тим, як перейти до ознайомлення з інформацією, користувач має підтвердити «Правову угоду про отримання інформації» та підтвердити те, що він є лікарем. 

Головною задачею Лактіалє є підтримання мікрофлори кишківника, але не всі розуміють яким чином її підтримувати та для чого. Тому, CF.Digital на сайті розмістили максимум корисної інформації для ознайомлення. Стилістичні блоки реалізовані у вигляді кишківника, бактерій та прикрашені анімацією, усе у відповідності до теми та корпоративного стилю компанії. 

844
CF.Digital
Україна
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно