«Чому саме ти?»

Із таким провокативним запитанням ПРАВЕКС БАНК звернувся до людей у новій комунікаційній кампанії для кредитного продукту «Європейський персональний кредит». А також попросив заповнити форму і вказати, чому саме він чи вона повинен отримати від банку цю гаряченьку пропозицію.

Кампанію для «Європейського персонального кредиту» від ПРАВЕКС БАНК розробила команда агенції Publicis Ukraine, що входить до комунікаційної групи Publicis Groupe Ukraine.

ПРАВЕКС БАНК запустив особливий продукт «Європейський персональний кредит», аналогів якого на ринку ще немає. Ми вирішили, що і споживач у відповідь може здивувати банк своєю особливістю, а не заповнювати анкету штампами на кшталт «престижна професія» чи «стабільна заробітна платня». Тож приклади для натхнення ми навели в наших рекламних матеріалах,

прокоментував кампанію креативний директор Publicis Ukraine Руслан Паламарчук.

Ми шукали креативне рішення, яке, з одного боку, підкреслило б унікальність продукту, а з іншого – було достатньо яскравим і нестандартним. Водночас воно мало відповідати загальній стилістиці міжнародної банківської групи Intesa Sanpaolo. Ідея конкурсної механіки, що була запропонована агенцією, чітко відобразила суть нового продукту, 

Світлана Ошерова, Head of PR and Marketing Office ПРАВЕКС БАНК.

Посилання на відеоматеріали:

Деталі кредитного продукту «Європейський персональний кредит» від ПРАВЕКС БАНК можна знайти на сайті: https://www.pravex.com.ua/landing-credit/ та у відділеннях банку. 

1387
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно