Côte&Jeunot x Lenovo Art Challenge 2020!

Одна з соціальних місій бренду Cote&Jeunot — підтримка талановитої молоді. Саме тому цього року наша команда об’єднала зусилля з командою інноваційного лідера Lenovo, аби мати змогу віднайти іще більше митців, показати їхні роботи ще ширшій аудиторії та нагородити ще крутішими призами!

Ми знаємо, що ти — креативна особистість! В тебе є своє унікальне бачення і ти вмієш його виражати. Ми хочемо розповісти про це світові, а твої роботи можемо зробити частиною рекламних кампаній Côte&Jeunot і Lenovo в Україні. Нас не цікавить твій вік і досвід роботи. Ми хочемо бачити, як виникає новий зміст у кожному нашому об’єкті! Створи серію з 2-х чи більше вражаючих арт-колажів з використанням зображень прикрас Côte&Jeunot в одному плакаті та продуктів компанії Lenovo в іншому, і перемога твоя!

  • За 1 місце ти отримаєш цінні призи від наших партнерів, гонорар у розмірі 500 євро і подарунковий сертифікат на наші прикраси на суму 5000 грн.
  • За 2 місце — гонорар у розмірі 200 євро і подарунковий сертифікат на прикраси Cote&Jeunot на 2000 грн.
  • За 3 місце — гонорар 100 євро, подарунковий сертифікат на 1000 грн.

(Сума вказана після сплати податків компанією, що проводить конкурс)

А по результатах онлайн голосування, котре буде проходити протягом усього часу проведення конкурсу (до моменту визначення переможців), учасника, чиї роботи наберуть максимальну кількість відгуків, ми окремо відзначимо Призом глядацьких симпатій!

Журі конкурсу: Lena Yastreb (ювелір), Марія Oз (відеохудожник), Настя Жеребецька (графічний дизайнер), Марічка Рубан (ілюстратор), Сергій Майдуков (плакатист).

Усі отримані роботи ми будемо щоденно публікувати в наших брендових сторіз інстаграм та додавати до тематичного альбому у фейсбуку з посиланням на авторів, щоб глядачі могли знайомитись з вашою творчістю та голосувати за свої улюблені роботи.

Важливо!

  • Пам’ятай про дедлайн. Час проведення Cote & Jeunot Art Challenge — з 1 травня по 1 червня 2020 року
  • Використовуй в кожному колажі хоча б одну нашу прикрасу, або її фрагмент. Фотографії наших об’єктів ти знайдеш у архівах, що ми підготували тобі.
  • Пам’ятай про те, що у кожної картинки є свій автор. В рамках цієї події ми надаємо право використовувати всі наші технічні кадри для створення колажів, але інші графічні елементи не повинні порушувати авторське право.
  • Ми підпишемо договір з переможцями на дозвіл використовувати колажі в рекламі у соціальних мережах. Також передамо дозвіл на використання наших фото у портфоліо зі вказанням нашої компанії.
  • Свої роботи висилай на пошту info@cote-jeunot.com в форматі jpg в розмірі не менше 3000*4000px.
  • В темі листа вкажи свої ПІБ і помітку “на конкурс”, а в самому листі —контакти: e-mail, instagram, фейсбук, контактний номер і назву серії, щоб ми могли позначити тебе в публікації, та вручити приз.
  • Не стримуй себе!)

Посилання на офіційні повні правила та умови конкурсу.


812
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно